Skip to content
Suomi
English
Luomualan kehittäjille
Medialle
Liity jäseneksi
Jäsensivut
Etusivu
Ajankohtaista
Luomu Suomessa
Luomu Suomessa
Luomun markkina
Luomun kuluttajat
Luomun vienti
Luomu maakunnissa
Luomun brändiopas
Luomun tarina
Muut tutkimukset
Mitä on luomu?
Luomumerkki
Mikä tekee ruuasta luomua?
Eläinten hyvinvointi
Kestävä kehitys
Turvallista ruokaa
Ympäristö kiittää
Yhteiskunta hyötyy
OPETTAJILLE & AMMATTILAISILLE
Luomuelintarvikepäivä
Vuoden 2024 esitykset
Puhujat
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Osallistumismaksut
Pro Luomu
Toiminta
Jäsenyys
Jäsenet
Hallitus
Arvoketjutyö
Hankkeet
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Kaikki
Blogit
Kansainväliset asiat
Tapahtumat
Tiedotteet
Uncategorized
Uutiset
Yleinen
Tiedotteet
Luomulastenruuat ovat pärjänneet haastavassa markkinatilanteessa – alalta löytyy lupaavia kasvuyrityksiä
Tiedotteet
Luomua viikoittain ostavien määrä pysynyt ennallaan – luomun imago kuluttajien silmissä entistä parempi
Tapahtumat
Mitä syömme vuonna 2040? – Kokoelma puheenvuoroja tulevaisuuden ruualle
Tiedotteet
EU:n luomutuotannon päivää juhlitaan 23.9. toista kertaa
Tiedotteet
Suomalainen luomuporkkana on ammattitaitoisen viljelyn tulos
Tapahtumat
Luonnon monimuotoisuutta kunnioittava johtajuus
Tapahtumat
Luomuelintarvikepäivä 2023: Vastuullisen ruuan ammattilaistapahtumassa tietoa tuuppauksesta ja kuluttajista
Tapahtumat
Tule luomutilalle Suomen luonnon päivänä 26.8.
Tiedotteet
Aira Sevón IFOAM Organics Europen hallitukseen
Tiedotteet
Luomumansikan poiminta on monelle kesän kohokohta – joidenkin tilojen kaikki poiminta-ajat jo varattu
« Edellinen
1
2
3
4
5
6
…
45
Seuraava »