Luomuelintarvikepäivän ohjelma

Program of the Organic Food Day

8.30 Aamukahvi & ilmoittautuminen / Coffee & registration

9.30 Luomuelintarvikepäivän avaus, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä

9.45 Auttaako luomu saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita? johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti

10.15 Kuka ostaa luomua 2019? Luomun kuluttajabarometrin tulosten julkistaminen Director Tarja Pentilä ja Client Dierctor Pasi Saarnivaara, Kantar

10.50 Organic food market, trends and innovationsfounder and president Amarijt Sahota, Ecovia intelligence

 

11.30 Organic Lunch

 

 

 

 

Afternoon program in three different halls. From 12.30 to 14.00.

Markkinat & kuluttajat

12.30 Kuluttaja muuttaa tulevaisuuden ruokakauppaa, asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Kesko

13.00 Kalliosta Kaliforniaan -case  Goodio, toimitusjohtaja Sami Nupponen, Goodio

13.30 Jääkö luomu ilmastokeskustelun jalkoihin? Tuoretta tutkimustietoa tiedostavasta kuluttamisesta Suomessa ja Ruotsissa, strategiajohtaja Päivi Korteniemi & insight specialist Petra Väänänen-Leimu, Kuudes

Innovaatioita koko arvoketjussa

12.30 Stop losing time and money on food waste. CEO & Founder, Charlotte Aschim, TotalCtrl

13.00 Lohkoketjulla läpinäkyvyyttä: Arlan maitoketjun tarina jatkuu…, Head of Digital, Tomi Sirén, Arla Oy

13.30 Innovaatioilla tehokkuutta luomutuotantoon, johtaja Sampo Järnefelt, Soilfood

 

Organic processing

12.30 Guidelines for organic prosessing – boost or obstacle for innovation? Johanna Stumpner, AOEL and Roberto Pinton, Organic consulting

13.30 The main opportunities and challenges of organic processing, SVP, R&D Tiina Hämäläinen, Valio

14.00 Coffee

14.30 European Organic Food Innovation Award –competition final

16.00 Vuoden luomutuote & Luomu SM –ravintola voittajat

16.30 Announcing the winner of the first European Organic Innovation Award

16.45 Organic buffet

Ilmoittautuminen // Registration

Osallistumismaksut // Participation fees

Puhujat // Speakers

European Organic Food Innovation Award