Luomuelintarvikepäivän ohjelma / Program of the Organic Day

8.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

9.30 Luomuelintarvikepäivän avaus, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä

9.45 Kuka ostaa luomua 2019? Luomun kuluttajabarometrin tulosten julkistaminen

10.20 Auttaako luomu saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita? johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti, Luke  

10.50 Organic food market, trends and innovationsAmarijt Sahota, Ecovia intelligence

 

11.30 Lunch

Afternoon program in three different halls. From 12.30 to 14.00.

Markkinat & kuluttajat

Kuluttaja muuttaa tulevaisuuden ruokakauppaa, asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Kesko

Kalliosta Kaliforniaan -case  Goodio, toimitusjohtaja Sami Nupponen, Goodio

Jääkö luomu ilmastokeskustelun jalkoihin? Tuoretta tutkimustietoa tiedostavasta kuluttamisesta Suomessa ja Ruotsissa, strategiajohtaja Päivi Korteniemi & insight specialist Petra Väänänen-Leimu, Kuudes

Innovaatioita koko arvoketjussa

Stop losing time and money on food waste. CEO & Founder, Charlotte Aschim, TotalCtrl

Lohkoketjulla läpinäkyvyyttä: Arlan maitoketjun tarina jatkuu…, Head of Digital, Tomi Sirén, Arla Oy

Innovaatioilla tehokkuutta luomutuotantoon, johtaja Sampo Järnefelt, Soilfood

 

Organic processing

Guidelines for organic prosessing – boost or obstacle for innovation? Johanna Stumpner, AOEL and Roberto Pinton, Organic consulting

The main opportunities and challenges of organic processing, Valio

14.00 Coffee

14.30 European Organic Food Innovation Award –competition final

16.00 Vuoden luomutuote & Luomu SM –ravintola voittajat

16.30 Announcing the winner of the first European Organic Innovation Award

16.45 Buffet

Ilmoittautuminen // Registration

Osallistumismaksut // Participation fees

Puhujat // Speakers

Speaker presentations
will be published
in August 2019

European Organic Food Innovation Award