Luomualan kehittäjille

Tälle sivulle on koottu hankkeille ja muille luomualan kehittäjille kiinnostavaa materiaalia yhteen. Täältä löydät myös listan Suomen luomuhankkeista ja mahdollisuuden lisätä oma hanke listaan mukaan.

Luomuhankkeet

Manner-Suomessa toteutettavia luomuhankkeita on listattu tänne. Tutustu toimintaan ja löydä ideoita ja yhteistyökumppaneita luomun kehittämiseen.

Hankelistaus
Bee in an oilseed rape field

Luomualan kehittäjien online-työpajat

Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat.

Seuraava online-työpaja järjestetään keskiviikkona 21.10. klo 10-11.30 Microsoft Teams –alustalla, teemoina ovat uudet kuviot eli uusi luomuohjelma ja uusi CAP. Ilmoittaudu heti mukaan työpajaan linkin takaa, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille tiistaina 20.10.

Lue lisää ja ilmoittaudu!
lehtikaali4

Luomu Suomessa -tilastokoosteet

Luomun tuotannon ja kulutuksen kehityksestä Suomessa kertovat keskeiset tilastot kerätään vuosittain julkaistavaan Luomu Suomessa -koosteeseen.

Kuluttajabarometrit

Pro Luomun teettämillä kuluttajakyselyillä mitataan suomalaisten asenteita luomua kohtaan. Tuorein luomun kuluttajabarometri on toteutettu syksyllä 2019.

Materiaalia luomusta

Täältä löydät esittelykäyttöön sopivaa materiaalia luomusta. Mukana muun muassa tuoteryhmäkohtaiset infograafit luomusta.

Pro Luomun hankkeet

Luomua edistävät hankkeet ovat merkittävä osa myös Pro Luomun toimintaa. Tutustu Pro Luomun omiin hankkeisiin.

Keskustelua luomun kehittämisestä myös Facebookissa

Kuulutko jo luomualan kehittäjien yhteistyöryhmään? Kysessä on suljettu FB-ryhmä, joka toimii etenkin luomua edistävien hankkeiden yhteydenpitokanavana, mutta on avoin kaikille luomualan kehittämisestä kiinnostuneille. Ryhmää ylläpitää Pro Luomu ry.

Tule mukaan!
ruisleipa_kinkku

Tämä sivu on tuotettu Ruokasektorin koordinaatiohankkeessa, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.