Edellinen Luomua pääsiäispöytään – luomukaritsalla ja -kananmunilla kova kysyntä
Seuraava Luomukasviksilla kova kysyntä, löytyykö työvoimaa?
Tapahtumat

Luomualan kehittäjien online-työpajat

Jaa:
Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat.

Seuraava online-työpaja järjestetään keskiviikkona 5.5. klo 9-11 Microsoft Teams –alustalla, teemana on luomun vienti. Ilmoittaudu heti mukaan työpajaan, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille tiistaina 4.5.

Ohjelma

  • Luomun vienti tuplaantui kahdessa vuodessa, Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu
  • Suomalaista luomua maailmalle – mitä tulee huomioida luomuelintarvikkeiden viennissä? ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto
  • Kommenttipuheenvuoro, toimitusjohtaja Erkki Pöytäniemi, Organic Food Finland
  • Luomuvientiä yhteistyössä – kokemuksia yritysryhmähankkeesta, toimitusjohtaja Kari Kaipainen, Sunspelt Oy

Keskustelua luomun kehittämisestä myös Facebookissa

Kuulutko jo luomualan kehittäjien yhteistyöryhmään? Kysessä on suljettu FB-ryhmä, joka toimii etenkin luomua edistävien hankkeiden yhteydenpitokanavana, mutta on avoin kaikille luomualan kehittämisestä kiinnostuneille. Ryhmää ylläpitää Pro Luomu ry. Tule mukaan: https://www.facebook.com/groups/476194372548524/ 

Työpajat tuotetaan Ruokasektorin koordinaatiohankkeessa, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Aiheeseen liittyvää