Edellinen Pro Luomun syyskokous 2023
Seuraava Tillgången på ekologisk skinka är nästan på fjolårets nivå
Tapahtumat

Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla 12.12.

Jaa:
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat.

Seuraava online-työpaja järjestetään tiistaina 12.12. klo 9-10.30 Microsoft Teams -alustalla. Teemana on luomun kehittäminen tiedolla: millaista tietoa on tarjolla ja miten sitä käytetään, ja millaista tietoa luomun kehittämiseen erityisesti tarvittaisiin. Ilmoittaudu mukaan työpajaan alla olevalla lomakkeella, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä.

Ohjelma

 • Tunne maakuntasi luomukuluttaja. Nostoja luomun kuluttajatutkimuksesta, Aura Lamminparras, Pro Luomu ry
 • Millaista tietoa luomun kehittämishankkeet tarvitsevat ja tuottavat?
  Viivi Virkkula, ProAgria Oulu, Tehoa pohjoiseen luomuun -hanke,
  Ann-Sofi Ljungqvist, Yrkesakademin i Österbotten, Eko+ -hanke,
  Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti, Koulutuksella osaamista luomukasvistuotantoon -hanke,
  Tuuli Pirttikoski, Satafood Kehittämisyhdistys ry, Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanke
 • Yhteistä keskustelua, mukana keskustelemassa mm. tutkimustiedosta ja tutkimustarpeista Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen.

Keskustele luomun kehittämisestä myös verkossa!

Oletko jo rekisteröitynyt Maaseutuverkoston verkostoalustalle? 
Maaseutuverkosto.fi on kaikkien maaseudun kehittäjien yhteinen paikka, jossa voit verkostoitua, keskustella ja tutkia, mitä verkostossa tapahtuu juuri nyt. Ja mikä parasta, sieltä löytyy nyt myös Luomuryhmä luomukeskusteluja varten. Tervetuloa mukaa Luomuryhmään verkostoitumaan luomuasioiden ympärille: maaseutuverkosto.fi/keskusteluryhmat/luomuryhma/

Kuulutko jo Facebookissa luomualan kehittäjien yhteistyöryhmään?
Kyseessä on suljettu FB-ryhmä, joka toimii etenkin luomua edistävien hankkeiden yhteydenpitokanavana, mutta on avoin kaikille luomualan kehittämisestä kiinnostuneille. Ryhmää ylläpitää Pro Luomu ry. Tule mukaan: https://www.facebook.com/groups/476194372548524/ 

Työpajat tuotetaan Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio -hankkeessa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Aiheeseen liittyvää