Skip to content
Suomi
English
Luomualan kehittäjille
Medialle
Liity jäseneksi
Jäsensivut
Etusivu
Mitä on luomu
Luomumerkki
Mikä tekee ruuasta luomua?
Eläinten hyvinvointi
Kestävä kehitys
Turvallista ruokaa
Ympäristö kiittää
Yhteiskunta hyötyy
OPETTAJILLE & AMMATTILAISILLE
Ajankohtaista
Luomuelintarvikepäivä
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Osallistumismaksut
Puhujat
Esitykset
Kuvia Luomuelintarvikepäivästä
Materiaalit
Esittelyaineistot
Kehittämisohjelmat
Kuluttajabarometrit
Luomu Suomessa -tilastot
Luomu maakunnissa
Luomun brändiopas
Luomun tarina
Tutkimukset
Pro Luomu
Toiminta
Jäsenet
Jäsenyys
Arvoketjutyö
Hankkeet
Kampanjat
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Kaikki
Blogit
Juhlavuosi
Luomukokki-kilpailu
Tapahtumat
Tiedotteet
Uncategorized
Uutiset
Yleinen
Tiedotteet
Luomun myynti pysyi vuonna 2021 lähellä edellisen vuoden tasoa
Tiedotteet
Koulujakelutuki kannustaa luomun käyttöön – jo 28 % koulumaidosta luomua
Uutiset
Tarjouskilpailu: Luomun menekinedistämiskampanjan suunnittelu ja toteutus
Tiedotteet
Suomi mukana kansainvälisessä luomuhankkeessa
Tiedotteet
Nyt luomutetaan ruokapalvelut!
Juhlavuosi
Marja-Riitta Kottila: Kiitos ja onnea Pro Luomun tuleville vuosikymmenille
Tiedotteet
Pienet luomukinkut tämän joulun suosikki – verkkokauppa yhä suositumpi ostokanava
Tiedotteet
Annamari Lammi Pro Luomun hallitukseen
Juhlavuosi
Pro Luomulle ensimmäinen kunniapuheenjohtaja ja kunniajäsen
Juhlavuosi
Harri Hovi: Pro Luomu luo uudenlaista toimintakulttuuria koko elintarvikealalle
« Edellinen
1
2
3
4
…
38
Seuraava »