Skip to content
Suomi
English
Luomualan kehittäjille
Medialle
Liity jäseneksi
Jäsensivut
Etusivu
Mitä on luomu
Luomumerkki
Mikä tekee ruuasta luomua?
Eläinten hyvinvointi
Kestävä kehitys
Turvallista ruokaa
Ympäristö kiittää
Yhteiskunta hyötyy
OPETTAJILLE & AMMATTILAISILLE
Ajankohtaista
Luomuelintarvikepäivä
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Osallistumismaksut
Puhujat
Esitykset
Kuvia Luomuelintarvikepäivästä
Materiaalit
Esittelyaineistot
Kehittämisohjelmat
Kuluttajabarometrit
Luomu Suomessa -tilastot
Luomu maakunnissa
Luomun brändiopas
Luomun tarina
Tutkimukset
Pro Luomu
Toiminta
Jäsenet
Jäsenyys
Arvoketjutyö
Hankkeet
Kampanjat
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Kaikki
Blogit
Juhlavuosi
Kansainväliset asiat
Luomukokki-kilpailu
Tapahtumat
Tiedotteet
Uutiset
Yleinen
Tiedotteet
Luomun hetki on nyt – Luomu tukee ruuantuotannon omavaraisuutta
Tapahtumat
Tutkimustiistai: Miten regeneratiivinen viljely eroaa luomusta?
Tiedotteet
Suomalaiset haluavat toimia kestävämmin, mutta vastuulliset tuotteet on vaikea tunnistaa
Tiedotteet
EU:ssa juhlitaan luomutuotantoa 23.9.
Tiedotteet
Suomen luonnon päivä luomutiloilla 27.8.
Tiedotteet
Maatalouden kriisi kääntää katseet luomuun – syksyllä runsaasti luomutapahtumia
Tiedotteet
Luomumansikan satokausi lähestyy – löydä lähin luomumansikkatila
Tiedotteet
Luomupeltoala ja luomun myynti lähes edellisen vuoden tasolla, luomukeruualue kasvoi
Tiedotteet
Laidunnus ylläpitää monimuotoisuutta ja lisää eläinten hyvinvointia
Tiedotteet
Yli puolet ruokapalveluista käyttää luomua päivittäin
« Edellinen
1
2
3
4
5
…
41
Seuraava »