Skip to content
Suomi
English
Luomualan kehittäjille
Medialle
Liity jäseneksi
Jäsensivut
Etusivu
Mitä on luomu
Luomumerkki
Mikä tekee ruuasta luomua?
Eläinten hyvinvointi
Kestävä kehitys
Turvallista ruokaa
Ympäristö kiittää
Yhteiskunta hyötyy
OPETTAJILLE & AMMATTILAISILLE
Ajankohtaista
Luomuelintarvikepäivä
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Osallistumismaksut
Puhujat
Esitykset
Kuvia Luomuelintarvikepäivästä
Materiaalit
Esittelyaineistot
Kehittämisohjelmat
Kuluttajabarometrit
Luomu Suomessa -tilastot
Luomu maakunnissa
Luomun brändiopas
Luomun tarina
Tutkimukset
Pro Luomu
Toiminta
Jäsenet
Jäsenyys
Arvoketjutyö
Hankkeet
Kampanjat
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Kaikki
Blogit
Juhlavuosi
Luomukokki-kilpailu
Tapahtumat
Tiedotteet
Uutiset
Yleinen
Tiedotteet
Jo viidennes kananmunien myynnistä luomua – pääsiäisenä kysyntä kasvaa entisestään
Uutiset
Tarjouskilpailu: Luomun menekinedistämiskampanjan mediatyö ja mediatila
Tiedotteet
Kannanotto: Vihreä siirtymä on tärkeämpi kuin koskaan
Tiedotteet
Krista Tuomi Pro Luomun viestintäkoordinaattoriksi
Tiedotteet
Luomun myynti pysyi vuonna 2021 lähellä edellisen vuoden tasoa
Tiedotteet
Koulujakelutuki kannustaa luomun käyttöön – jo 28 % koulumaidosta luomua
Uutiset
Tarjouskilpailu: Luomun menekinedistämiskampanjan suunnittelu ja toteutus
Tiedotteet
Suomi mukana kansainvälisessä luomuhankkeessa
Tiedotteet
Rekry: Pro Luomu etsii viestintäkoordinaattoria
Tiedotteet
Nyt luomutetaan ruokapalvelut!
« Edellinen
1
2
3
4
5
…
40
Seuraava »