Ruokasektorin koordinaatiohanke

Ruokasektorin koordinaatiohanke tukee valtakunnallisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotealan osalta.
Ruokasektorin koordinaatiohanke edistää ruoka-alan hanketoimijoiden ja pk-yritysten yhteistyötä lisäarvotuotteiden kehittämiseksi sekä  nostaa esiin ruokahankkeissa saavutettuja tuloksia ja viestii niiden vaikutuksista. Hanke tuottaa ruoka-alan toimijoiden verkosto- ja teematapaamisia sekä yhteistä materiaalia alan kehittäjille ja muille toimijoille.

Hankkeen toteuttaa yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskus, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja Pro Luomu.

Tilaisuuksia:

Maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet
Ruoka-alan ajankohtaiset kuulumiset -miniseminaari 17.12.2018, Helsinki
Luomufoorumi 13.-14.3.2019, Tampere

Ruokasektorin koordinaatiohanke alkoi syyskuussa 2018 ja päättyy elokuun lopussa 2021. Hanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Tilaa Ruokasektori-uutiskirje

Aiheeseen liittyvää