Skip to content
Suomi
English
Luomualan kehittäjille
Medialle
Liity jäseneksi
Jäsensivut
Etusivu
Ajankohtaista
Luomu Suomessa
Luomu Suomessa
Luomun markkina
Luomun kuluttajat
Luomun vienti
Luomu maakunnissa
Luomun brändiopas
Luomun tarina
Muut tutkimukset
Mitä on luomu?
Luomumerkki
Mikä tekee ruuasta luomua?
Eläinten hyvinvointi
Kestävä kehitys
Turvallista ruokaa
Ympäristö kiittää
Yhteiskunta hyötyy
OPETTAJILLE & AMMATTILAISILLE
Luomuelintarvikepäivä
Vuoden 2024 esitykset
Puhujat
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Osallistumismaksut
Pro Luomu
Toiminta
Jäsenyys
Jäsenet
Hallitus
Arvoketjutyö
Hankkeet
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Kaikki
Blogit
Kansainväliset asiat
Tapahtumat
Tiedotteet
Uncategorized
Uutiset
Yleinen
Tapahtumat
Syksyllä kilpaillaan Vuoden Luomukokin tittelistä
Uutiset
Vastuullisuusmerkit haastavat kunnat lisäämään kestäviä hankintoja
Uutiset
Ammattikeittiöt aikovat lisätä luomun käyttöä
Uutiset
Pro Luomu IFOAM EU:n jäseneksi
Uutiset
Luomu Suomessa -tilastokooste kertoo luomun kehityksestä
Uutiset
Luomulihan tuotanto kasvoi kolmanneksen
Uutiset
Gastron luomutunnelmia kuvina
Uutiset
Luomu on tavallista ruokaa ammattikeittiössä
Uutiset
Luomulihassa ja -maidossa enemmän terveellisiä rasvahappoja kuin luomuttomassa
Uutiset
Luomu myi hyvin USA:ssa vuonna 2015
« Edellinen
1
…
30
31
32
33
34
…
45
Seuraava »