Luomukokki-kilpailu

Kilpailun säännöt

Säännöt

Tuomarit

Kumppanit

Ole enemmän kuin kokki, ole Luomukokki!

Tule mukaan kilpailemaan kestävän gastronomian kruunusta!

Luomukokki-kilpailu järjestetään Fastfood & Cafe & Ravintola -messujen yhteydessä 6.-7.3.2019! Kilpailun tarkoituksena on edistää luomuosaamista ja luomuraaka-aineiden käyttöä ammattikeittiöissä. Kilpailuannosten arvioinnissa otetaan huomioon kestävät raaka-aineet ja valmistusmenetelmät gastronomisten kriteereiden rinnalla.

Kilpailu on kolmiosainen. Reseptikilpailun avulla raati valitsee kahdeksan semifinalistia, joista neljä pääsee finaaliin. Kilpailjoiden haku on auki 10.10.2018-31.1.2019!

Reseptikilpailussa suunnitellaan luomukasvisruoka-annos (lakto-ovo) 10 hengelle ja kuvataan yksi esimerkkiannos. Kriteereinä on annoksen raaka-aineiden yhteensopivuus ja makujen harmonia. Lisäksi arvioidaan reseptin raaka-aineiden käyttömääriä ja hävikin minimointia. Annoksissa on käytettävä luomutuotteita monipuolisesti ja löydyttävä vähintään 4 erilaista komponenttia.

Reseptin lisäksi tulee kirjoittaa lyhyt motivaatiokirje ja perustella miksi luomuruoka on osallistujalle tärkeää?

Annoskuva ja reseptiikka 10 hengelle, motivaatiokirje sekä kilpailijan lyhyt esittely lähetetään 31.1.2019 mennessä osoitteeseen info@proluomu.fi

 

Yhteistyössä

Luomukokki-kilpailu
Ilmoittautuminen vuoden 2019 Luomukokki-kilpailuun on avattu
Luomukokki-kilpailu
Luomuvisailua Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla
Luomukokki-kilpailu
Pohjoismaisen luomukokkikilpailun voitto Norjaan