Luomukokki-kilpailu

Kilpailun säännöt

Säännöt

Tuomarit

Kumppanit

Ole enemmän kuin kokki, ole Luomukokki!

Tule mukaan kilpailemaan kestävän gastronomian kruunusta!

Luomukokki-kilpailu järjestetään Fastfood & Cafe & Ravintola -messujen yhteydessä 6.-7.3.2019! Pääpalkinnoksi kilpailun voittaja saa hemmoteluloman Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa.

Kilpailun tarkoituksena on edistää luomuosaamista ja luomuraaka-aineiden käyttöä ammattikeittiöissä. Kilpailuannosten arvioinnissa otetaan huomioon kestävät raaka-aineet ja valmistusmenetelmät gastronomisten kriteereiden rinnalla.

Kilpailu on kolmiosainen. Reseptikilpailun avulla raati valitsee kuusi semifinalistia, joista kolme pääsee finaaliin.

Kilpailijaksi haku on päättynyt. Semifinalistit julkistetaan viikolla 7.

Kilpailjoiden haku oli auki 10.10.2018-31.1.2019! Reseptikilpailussa suunniteltiin luomukasvisruoka-annos (lakto-ovo) 10 hengelle ja kuvattiin yksi esimerkkiannos. Reseptiä ei tarvitse valmistaa semifinaalissa tai finaalissa.

 

Yhteistyössä

Luomukokki-kilpailu
Luomukokin resepti: Gobbas Gårdin perunaa, purjoa ja kermaviiliä
Luomukokki-kilpailu
Ilmoittautuminen vuoden 2019 Luomukokki-kilpailuun on avattu
Luomukokki-kilpailu
Luomuvisailua Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla