Edellinen Luomufoorumi 2019
Seuraava Luomukokki-kilpailun semifinalistit valittu
Tapahtumat

Luomukokki-kilpailun pääpalkintona hemmotteluloma

Jaa:
Luomukokki-kilpailun hakuaika on käynnissä 31.1.2019 asti. Kestävän gastronomian taitaja saa pääpalkinnoksi hemmotteluloman Långvikin kylpylä- ja kokoushotellissa.

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee luonnonkauniissa merenrantaympäristössä – vain puoli tuntia Helsingistä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tyylikkäät ja monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurten tilaisuuksien järjestämisen.

Luomukokki-kilpailun voittaja saa lahjakortin Långvikiin, joka sisältää 1 yön majoituksen kahdelle henkilölle poreammeellisessa sviitissä (Långvik Sviitti tai Sauna Sviitti saatavuuden mukaan). Majoitukseen sisältyy vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille sekä herkullinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat.

Lisäksi lahjakortti sisältää maistelumenun kahdelle Långvik Bistron à la carte –ravintolassa. Maistelumenu tarjoaa läpileikkauksen Långvikin keittiön upeasta osaamisesta, jossa yhdistyy klassinen tietotaito ja modernit tekniikat luonnollisella tavalla. Inspiraatiot syntyvät ympäröivästä luonnosta ja skandinaavisista mauista. Långvik tuottaa puhtaita ja tinkimättömiä makuelämyksiä aidoista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Vuoden 2016 Luomukokki Benjamin Frostell toimii Långvikin keittiömestarina.

Lahjakortti on voimassa 6kk. Saatavuus voi olla rajoitettu mm. juhlapyhinä, aattoina ja Långvikin tapahtuma-ajankohtina.

Långvikiin pääsee kätevästi tutustumaan etukäteen somessa: Instagramin lisäksi Pinterest ja Flickr tarjoavat näyttävän kattauksen Långvikin tarjonnasta.

Aiheeseen liittyvää