Edellinen Luomutiloilla vieraili yli 10 000 suomalaista
Seuraava Henrik Creutz: Malmgårdin pelloilla kasvaa emmervehnää
Luomukokki-kilpailu

Luomuvisailua Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla

Jaa:
Legendaarinen ravintola-alan ammattilaistapahtuma Fastfood & Cafe & Ravintola -messut järjestetään 10.-11.10.2018 Tampereella.

Pro Luomu on järjestää messujen päälavalla keskiviikkona 10.10. klo 14.45 luomutietovisan, jonka vetää asiallisen asiantuntevasti Maisteri Frangén. Fastfood & Café & Ravintola 2018 -messut pidetään Pirkkahallissa, joka on viralliselta nimeltään Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, Tampere).

Maisteri Frangén ja omena.

Simo Frangénin luotsaamassa luomuvisassa ravintola-alan ammattilaiset mittaavat tietämystään luomuasioista. Tule seuraamaan, onko keittiön guruilla luomuosaaminen hanskassa vai hanskat hukassa? Luvassa visaisia kysymyksiä, kovaa faktaa luomusta ja raikuvaa naurua. Kilpailijat julkistetaan myöhemmin.

Messujen yhteydessä avataan myös haku vuoden 2019 Luomukokki-kilpailuun. Luomukokki-kilpailu järjestetään Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 6.-7.3.2019 Helsingissä. Haku kilpailijaksi on auki 10.10.2018-31.1.2019.

Edellinen Luomukokki -kilpailu järjestettiin vuonna 2016. Tuolloin ammattilaissarjan voitti Benjamin Frostell ja opiskelijasarjan Hanna-Riikka Kantelinen Savon ammatti- ja aikuisoppilaitoksesta.

Luomukokki mallia 2016 Benjamin Frostell
Tämän aineiston tuottamista on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö.

Aiheeseen liittyvää