Edellinen Paras hevikauppa löytyi Helsingistä – luomuhevin voitto Tampereelle
Seuraava Luomumansikkaa pääsee poimimaan turvallisesti myös tänä kesänä
Tapahtumat

Luonnon päivä luomutiloilla saavuttaa myös virtuaalisesti

Jaa:
Perinteinen luonnon päivä luomutiloilla eli luomutilojen avoimet elokuussa jää tänä vuonna toteutumatta fyysisenä tapahtumana koronapandemian tähden. Monet tilat myyvät kuitenkin suoraan tuotteittaan kuluttajilla halki kesän ja virtuaalisia terveisiä luomutiloilta kuullaan elokuun viimeisellä viikolla.

Satoi tai paistoi oli pandemia tai ei niin elokuun viimeisenä lauantaina vietettävä Suomen luonnon päivä on virallinen merkkipäivä, jolloin Suomen lippu nostetaan salkoon Suomen luonnon kunniaksi. Vaikka tänä vuonna emme voi kutsua koko Suomea kylään luomutiloille, tarjoamme kuitenkin virtuaalisia terveisiä luonnon monimuotoisuuden eteen ahertavilta luomutiloilta. Pysy kuulolla ja seuraa somea elokuun viimeisellä viikolla.

Koronapandemiasta huolimatta moni luomutila myy tänäkin kesänä tuotteitaan myös suoraan kuluttajille. Kesällä luomu.fi -sivuilla julkaistaan lista aikaisemmin luonnon päivään osallistuneista luomutiloista, joille asiakkaat ovat tervetulleita tekemään ostoksia pienissä joukoissa ja sopivilla turvaväleillä.

Luonnon päivä luomutiloilla järjestetään perinteiseen tapaan seuraavan kerran Suomen luonnon päivän yhteydessä 28.8.2021.

Suomen luonnon päivän pääkoordinaattori on Metsähallitus. Luonnon päivä luomutilalla -tapahtumaa koordinoivat maa- ja metsätalousministeriö, Pro Luomu, Luomuliitto, Biodynaaminen yhdistys, MTK ja SLC.

Aiheeseen liittyvää