Edellinen Luomun myynti ylitti 400 miljoonaa
Seuraava Kymmenvuotias Pro Luomu on ylpeä alan kehityksestä: Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin
Heidi Haavisto-Meier
Tiedotteet

Heidi Haavisto-Meier asiantuntijaksi Pro Luomuun

Jaa:
Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Heidi Haavisto-Meier aloitti Pro Luomun uutena asiantuntijana.

Pro Luomun uusi asiantuntija Heidi Haavisto-Meier aloitti työt 1.3.2021. Heidi on maatalous- ja metsätieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, jossa hän luki pääaineenaan kasvintuotantotieteitä ja agroekologiaa.

Heidille Pro Luomu on jo tuttu entuudestaan, sillä hän teki maisterivaiheen harjoittelun muutama vuosi sitten Pro Luomulla, jonka jälkeen hän jatkoi töitä vielä vuoden opiskelujen ohessa. Tuolloin hän teki muun muassa tutkimuksen kaupoissa aiheesta ”LuomuHeVin haasteita pääkaupunkiseudulla”, tuotti Suomen ensimmäisen Vuoden Luomukokki -kilpailun, järjesti monia muita tapahtumia ja osallistui myös BIOFACH-messuille.

Opintojen viimeiset vuodet Heidi vietti Saksassa ensin vaihto-opiskelijana, sitten gradua kirjoittaen ja lopuksi hän oli vajaan vuoden töissä Thünen Instituutissa EMSAfrica-projektissa. Sen jälkeen tie vei takaisin Suomeen, ensin vuodeksi töihin Seinäjoelle ja nyt pääkaupunkiseudulle.

– Kiinnostuin luomusta ja kestävästä ruoantuotannosta jo heti opiskelujeni alkuvaiheessa ja tiesin sen olevan minun alani. Olenkin iloinen, että pääsen nyt Pro Luomun asiantuntijana työskentelemään jälleen luomun parissa ja kehittämään Suomen luomualaa, Heidi kertoo.

Heidi pitää työtä Pro Luomussa mielenkiintoisena, sillä työssä pääsee tekemään monipuolisesti töitä luomun parissa ja työskentelemään koko ruokaketjun toimijoiden kanssa. Hän on myös innoissaan, että pääsee osallistumaan erilaisiin kansainvälisiin työryhmiin.

– Työn vastapainona tykkään vapaa-ajalla retkeillä ja pyrin siihen, että ehtisin tekemään yhden pidemmän vaelluksen vuodessa. Nyt odotan myös tulevaa kesää uudella kesämökillämme, sanoo Heidi.

Pro Luomu toivottaa Heidin tervetulleeksi iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Kuva: Seija Vierula

Aiheeseen liittyvää