Skip to content
Suomi
English
Luomualan kehittäjille
Medialle
Liity jäseneksi
Jäsensivut
Etusivu
Ajankohtaista
Luomu Suomessa
Luomu Suomessa
Luomun markkina
Luomun kuluttajat
Luomun vienti
Luomu maakunnissa
Luomun brändiopas
Luomun tarina
Muut tutkimukset
Mitä on luomu?
Luomumerkki
Mikä tekee ruuasta luomua?
Eläinten hyvinvointi
Kestävä kehitys
Turvallista ruokaa
Ympäristö kiittää
Yhteiskunta hyötyy
OPETTAJILLE & AMMATTILAISILLE
Luomuelintarvikepäivä
Vuoden 2024 esitykset
Puhujat
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Osallistumismaksut
Pro Luomu
Toiminta
Jäsenyys
Jäsenet
Hallitus
Arvoketjutyö
Hankkeet
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Kaikki
Ammattikeittiöt
Blogit
Kansainväliset asiat
Tapahtumat
Tiedotteet
Uutiset
Yleinen
Tiedotteet
Luomukahvi on osa julkisten ruokapalveluiden vastuullisuutta
Tiedotteet
Hyvinvoiva maaperä luo ruokaturvaa ja torjuu ilmastonmuutosta
Tiedotteet
Eläinten hyvinvointi kiinnostaa suomalaisia – luomusioilla on paremmat mahdollisuudet voida hyvin
Tiedotteet
Pro Luomulle uusi hallitus – puheenjohtajana jatkaa Harri Hovi
Tiedotteet
Tutkimustiedon mukaan luomuviljely voi tukea luonnon monimuotoisuutta huomattavasti – erityisesti tärkeät pölyttäjät hyötyvät luomusta
Tapahtumat
Pro Luomun syyskokous 2022
Tiedotteet
Luomulla omavaraisuutta, kestävyyttä ja lisäarvoa ruoantuotantoon – tutustu luomualan vaalitavoitteisiin
Tiedotteet
Luomun hetki on nyt – Luomu tukee ruuantuotannon omavaraisuutta
Tapahtumat
Tutkimustiistai: Miten regeneratiivinen viljely eroaa luomusta?
Tiedotteet
Suomalaiset haluavat toimia kestävämmin, mutta vastuulliset tuotteet on vaikea tunnistaa
« Edellinen
1
…
5
6
7
8
9
…
46
Seuraava »