Edellinen Koululaiset joivat 1,5 miljoonaa litraa luomumaitoa
Seuraava Kannanotto: Suomi tarvitsee lisää luomupeltoja
Tapahtumat

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet

Jaa:
Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää maakunnallisia Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksia joulukuusta 2018 alkaen.

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksissa päivitetään oman maakunnan ruoka-alan kuulumiset ja mietitään keinoja alueellisen yhteistyön tiivistämiseksi luomun, lähiruoan ja luonnontuotealan kehittämisessä. Samalla kuullaan, mitä näillä sektoreilla valtakunnallisesti tapahtuu.

Menneet tilaisuudet

  • Kanta- ja Päijät-Häme / Hämeenlinna 2.9. klo 12.30 – 16
  • Etelä-Karjala ja Kymenlaakso/Lappeenranta 16.5.2019 klo 9-12.30
  • Etelä-Savo/Mikkeli 15.5.2019 klo 12.30-16
  • Pohjois-Karjala/Joensuu 24.4.2019 klo 9-13.15
  • Pohjois-Savo/Kuopio 23.4. klo 13-16.15
  • Pohjois-Pohjanmaa/Oulu 28.3. klo 12.30-16
  • Pirkanmaa/Tampere 8.2.2019 klo 8.30-12.30
  • Lappi/Rovaniemi 4.2.2019 klo 9-11
  • Varsinais-Suomi/Turku 25.1.2019 klo 8.15-12
  • Kainuu/Kajaani 10.1.2019 klo 14-16
  • Keski-Suomi/Keuruu 11.12.2018 klo 10-12
  • Etelä-Pohjamaa/Seinäjoki 4.12.2018 klo 9-12.30
  • Keski-Pohjanmaa/Kokkola 3.12.2018 klo 12.30-16

Maakuntia lisätään listalle sitä mukaa kun tilaisuuden ajankohta varmistuu. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu ruoka-alan kehittäjille, hankerahoittajille, pk-yrittäjille sekä muille sidosryhmille. Tervetuloa!

Ruokasektorin koordinaatiohanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Aiheeseen liittyvää