Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää maakunnallisia Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksia joulukuusta 2018 alkaen.
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuksissa päivitetään oman maakunnan ruoka-alan kuulumiset ja mietitään keinoja alueellisen yhteistyön tiivistämiseksi luomun, lähiruoan ja luonnontuotealan kehittämisessä. Samalla kuullaan, mitä näillä sektoreilla valtakunnallisesti tapahtuu.
- Satakunta 14.10. klo 12.30 – 16 Porissa, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 9.10. mennessä
- Uusimaa 17.10., tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 11.10. mennessä
- Pohjanmaa 20.11. – lisätietoja tulossa!
Menneet tilaisuudet
- Kanta- ja Päijät-Häme / Hämeenlinna 2.9. klo 12.30 – 16
- Etelä-Karjala ja Kymenlaakso/Lappeenranta 16.5.2019 klo 9-12.30
- Etelä-Savo/Mikkeli 15.5.2019 klo 12.30-16
- Pohjois-Karjala/Joensuu 24.4.2019 klo 9-13.15
- Pohjois-Savo/Kuopio 23.4. klo 13-16.15
- Pohjois-Pohjanmaa/Oulu 28.3. klo 12.30-16
- Pirkanmaa/Tampere 8.2.2019 klo 8.30-12.30
- Lappi/Rovaniemi 4.2.2019 klo 9-11
- Varsinais-Suomi/Turku 25.1.2019 klo 8.15-12
- Kainuu/Kajaani 10.1.2019 klo 14-16
- Keski-Suomi/Keuruu 11.12.2018 klo 10-12
- Etelä-Pohjamaa/Seinäjoki 4.12.2018 klo 9-12.30
- Keski-Pohjanmaa/Kokkola 3.12.2018 klo 12.30-16
Maakuntia lisätään listalle sitä mukaa kun tilaisuuden ajankohta varmistuu. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu ruoka-alan kehittäjille, hankerahoittajille, pk-yrittäjille sekä muille sidosryhmille. Tervetuloa!
Ruokasektorin koordinaatiohanketta rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.