Edellinen Timo Kaila: Yhdessä enemmän luomua
Seuraava Luomu ruokapolitiikan painopisteeksi
Tapahtumat

Retki luomuperunatilalle

Jaa:
Tervetuloa tutustumaan luomuperunan tuotantoon ja keskustelemaan sen mahdollisuuksista ammattikeittiöissä.
Aika: keskiviikko 29.8.2018 klo 11-16,
Paikka: Peltomaan parhaat luomutila, Haistilantie 31, Ulvila
Ohjelma

klo 11.00   Kahvit

  • Mikä tekee perunasta luomun? luomuviljelijä Saija Peltomaa, Peltomaan parhaat
  • Luomuperunaa onnistuneesti ammattikeittiöihin -tutkimuksen oivalluksia, johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
  • Ruokapalveluammattilaisen kommentti

klo 12.15   Tilakierros, Saija Peltomaa, Peltomaan parhaat

klo 13.30   Omakustanteinen lounas

klo 14.30   Tutustuminen Finnamylin toimintaan

klo 15.30   Loppukeskustelu

klo 16.00   Tilaisuus päättyy

Ohjelma on maksuton, lounas omakustanteinen, siirtyminen lounaalle omilla kulkuneuvoilla. Muista varustautua päivään kumisaappailla ja tarvittaessa sadevarustuksella.

Ilmoittautuminen 20.8. mennessä:
Ilmoittaudun mukaan luomuperunaretkelle 29.8.2018 klo 11-16

Tiedostot

Aiheeseen liittyvää