Edellinen Timo Kaila: Yhdessä enemmän luomua
Seuraava Luomu ruokapolitiikan painopisteeksi
Tapahtumat

Retki luomuperunatilalle

Jaa:
Tervetuloa tutustumaan luomuperunan tuotantoon ja keskustelemaan sen mahdollisuuksista ammattikeittiöissä.
Aika: keskiviikko 29.8.2018 klo 10.30-15.30,
Paikka: Peltomaan parhaat luomutila, Haistilantie 31, Ulvila
Ohjelma

klo 10.30   Kahvit

klo 11.00   Tilakierros

  • Mikä tekee perunasta luomun? Saija Peltomaa, Peltomaan parhaat

klo 13.00   Lounas, jonka yhteydessä:

  • Luomuperunaa onnistuneesti ammattikeittiöihin -tutkimuksen oivalluksia, johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
  • Ruokapalveluammattilaisen kommentti, vastaava palvelusuunnittelija Timo Salmi, Porin palveluliikelaitos
  • Luomua Finnamyliltä, viljelypäällikkö Kimmo Pusa, Finnamyl
  • Keskustelua

n. klo 15.30   Tilaisuus päättyy

Ohjelma on maksuton. Muista varustautua päivään kumisaappailla ja tarvittaessa sadevarustuksella.

Ilmoittautuminen luomuperunaretkelle on päättynyt. Voit tiedustella osallistumismahdollisuutta info@proluomu.fi

Luomuperunaretki on osa Mitä se luomu oikeastaan on -hanketta, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Tiedostot

Päivän esitykset

Aiheeseen liittyvää