Edellinen Luomuvihannesten valikoima on laajentunut
Seuraava Luomusta leivotaan Kaakkois-Suomeen uutta menestystekijää
Uutiset

Pro Luomu etsii uutta toiminnanjohtajaa

Jaa:
Oletko luomusta kiinnostunut elintarvikealan ammattilainen, joka haluat tehdä merkityksellistä työtä kestävän ruuantuotannon puolesta?

Pro Luomu ry hakee TOIMINNANJOHTAJAA johtamaan kasvavaa ja innovatiivista luomualaa sekä yhdistyksen pientä, mutta osaavaa henkilökuntaa.

Toiminnanjohtaja on perillä siitä mitä ruoka-alalla tapahtuu ja miten se heijastuu luomuun. Hän esittelee toiminnan linjaukset hallitukselle ja panee toimeksi hallituksen päätökset, pitää yhteyttä keskeisiin sidosryhmiin, joita ovat jäsenet, viranomaiset, kehittäjätahot sekä median edustajat. Toiminnanjohtaja johtaa yhdistyksen toimintaa ja taloutta sekä osallistuu myös aktiivisesti toiminnan toteuttamiseen kuten viestintään, hankkeiden suunnitteluun ja toimenpiteisiin, Pro Luomun omaan ja yhdessä jäsenten kanssa toteuttaviin kampanjoihin sekä vuotuisen valtakunnallisen Luomuelintarvikepäivän järjestämiseen.

Näitä taidoilla menestyt tehtävässä:

  • elintarvikealan ja luomun tuntemus
  • ruuan kulutustrendien tuntemus
  • soveltuva korkeakoulutus
  • viestintätaito eri medioissa
  • taito tuottaa sujuvaa tekstiä
  • kyky verkostoitua ja ylläpitää verkostoja
  • taito kommunikoida myös englanniksi

Myös näistä on hyötyä:

  • alaa koskevan lainsäädännön tuntemus
  • toimintaan soveltuvien rahoituslähteiden ja hanketoiminnan tuntemus
  • ruotsin kielen taito

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn innostuneen ja osaavan kolmihenkisen tiimin johtajana. Pro Luomun toiminnanjohtajana pääset näköalapaikalle toimimaan Pro Luomun kasvona, seuraamaan vastuullisuuden vahvistumista koko ruokaketjussa ja vaikuttamaan siihen, miten luomuala kasvaa ja kehittyy. Verkostoidut koko elintarvikealaa edustavan jäsenkuntamme sekä kansainvälisen luomuverkoston kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sisältäen CV:n ja palkkatoivomuksen 27.09.2020 mennessä osoitteeseen marja-riitta.kottila@proluomu.fi.

Lisätietoja toiminnanjohtajan tehtävästä antaa puhelimitse Pro Luomun hallituksen puheenjohtaja Ilkka Alarotu (puhelin 010 768 0634) tiistaina 15.9. klo 17-18 ja maanantaina 21.9.klo 15-16.

Pro Luomu ry on Suomen johtava luomualan järjestö, jonka tehtävänä on edistää luomuruuan kulutusta ja tuotantoa. Yhdistyksellä on n. 80 jäsentä, jotka edustavat koko ruokaketjua; kauppaa, elintarviketeollisuutta ja luomuviljelijöitä. Pro Luomu kokoaa luomun tekijät yhteistyöhön, tuottaa tietoa ja viestii luomutuotannon ja -kulutuksen kehittymisestä Suomessa ja maailmalla

Aiheeseen liittyvää