Edellinen Luomusiementä tarvitaan lisää
Seuraava Luomua pääsiäispöytään – luomukaritsalla ja -kananmunilla kova kysyntä
Tapahtumat

Luomualan kehittäjien online-työpajat

Jaa:
Ruoka-alan koordinaatiohanke käynnistää luomualan kehittäjien online-työpajat. Ensimmäinen online-työpaja järjestettiin Luomufoorumin yhteydessä 26.3. ja teemana oli luomun käyttö ammattikeittiöissä. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat.

Seuraava online-työpaja järjestetään torstaina 16.4. klo 10-11.45 Microsoft Teams –alustalla, teemana on luomun viestintä. Ilmoittaudu heti mukaan työpajaan, kutsu Teams-kokoukseen tulee keskiviikkona 15.4.

Online-työpajan 16.4. ohjelma

10.00 Tervetuloa, toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu ry

10.10 Luomun viestintä aluehankkeessa – case Luomuisa Satakunta, hankeasiantuntija Tuuli Pirttikoski, Satafood

10.30 Luomu maakunnissa koosteet, asiantuntija Aura Lamminparras, Pro Luomu

10.45 Luomu alueellisessa mediassa, tiedottaja Minna Ala-Kyyny, Pro Luomu

11.00 EU-rahoitteinen luomukampanja ja hankkeiden mahdollisuus osallistua, toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila ja tiedottaja Minna Ala-Kyyny, Pro Luomu

11.15 Keskustelu: Miten viedä eteenpäin yhteistä luomun tarinaa?

n. 11.45 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan 15.4. klo 12 mennessä:

Keskustelua luomun kehittämisestä myös Facebookissa

Kuulutko jo luomualan kehittäjien yhteistyöryhmään? Kysessä on suljettu FB-ryhmä, joka toimii etenkin luomua edistävien hankkeiden yhteydenpitokanavana, mutta on avoin kaikille luomualan kehittämisestä kiinnostuneille. Ryhmää ylläpitää Pro Luomu ry. Tule mukaan: https://www.facebook.com/groups/476194372548524/ 

Työpajat tuotetaan Ruokasektorin koordinaatiohankkeessa, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Aiheeseen liittyvää