Edellinen Lappi sai rutkasti lisää luomukeruualaa
Seuraava Luomuviljan markkinakatsaus 2012/13: tuotanto laski, käyttö kasvoi
Uutiset

Luomuailmanmuuta.fi tuo luomun arkeen

Jaa:

Pro Luomun ylläpitämät Luomun juuret -sivut on uudistettu nimeä myöten: kuluttajille suunnattu sivusto löytyy nyt osoitteesta luomuailmanmuuta.fi.

Sivuston nimi on sama kuin luomun markkinoinnissa käyttöön otetun uunituoreen sloganin: Luomua. Ilman muuta.

Uudistettujen sivujen sisältöä on tuotu lähemmäs kuluttajan arkea. Uutta aineistoa ovat Keittiössä-blogi löytyvät keittiömestari Veli-Matti Jälkön kehittelemät luomuruokareseptit, joiden taustoista ja työstämisestä kokki kertoilee ohjeen lisäksi. Lähestyvän joulun kunniaksi ensimmäinen luomuohje on herkullinen taatelisuklaakakku, joka vie kielen mennessään ja tuo mieleen lapsuuden jouluisia makumuistoja.

Uutta on myös Arjen huumaa -blogi, jossa tarinoidaan luomukulutuksesta tai mistä vaan muista mieleen juolahtavista luomuisista aiheista maan ja taivaan välillä. Ensimmäisessä blogitekstissä Pro Luomun projektityöntekijä Leena Saari paljastaa, miten luonnistuu luomupiparkakkujen leipominen ei-niin-jauhopeukalolta nuorelta naiselta.

Aiemman Luomun juuret -sivuston aineistoakin löytyy uudelta sivustolta. Esimerkiksi Luomutilalla-valikon kautta pääsee lukemaan luomuviljelijöiden haastatteluja, ja sivustolla tarjotaan  taustatietoa luomutuotannosta ja -ruoasta. Niin ikään luomun esittelyvideo Tämä on luomua on linkattu sivuston alalaitaan.

Luomuailmanmuuta.fi-sivuston ja sloganin visuaalisen ilmeen on suunnitellut Designtoimisto Kuudes Kerros.

logo_b_fi

Aiheeseen liittyvää