Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.
Toukokuun ensimmäisenä tiistaina 2.5. klo 9-10 puhutaan ympäristömerkkien kuluttajille tuomasta arvosta elintarviketuotteissa. ETM Julia Kajas esittelee omaa pro gradu -tutkimustaan, jossa tarkasteltiin kahden Suomessa toimivan sertifioidun ympäristömerkin arvoketjuja: IP Sigill -sertifioitu salaatti ja luomusertifioitu salaatti.
ETM Julia Kajas: Ympäristömerkkien kuluttajille tuoma arvo elintarviketuotteissa: Tapaustutkimus ympäristömerkillä varustettujen salaattien arvoketjun toimijoiden näkemyksistä
Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella, vain ilmoittautuneet saavat Teams-linkin tapahtumaan:
Tapahtuman järjestää Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio -hanke, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
