Tervetuloa tutustumaan luomukasviksiin; niiden tuotantoon kasvihuoneessa & käyttöön ammattikeittiöissä.
Aika: torstai 6.6.2019 klo 10:00-16:30
Paikka: Lassen Luomu/ Kulmalan puutarha, Lintintie 36, 25520 Perniö as.
10:00 Kahvitarjoilu
10:30 Tilakierros Kulmalan puutarhalla
- Maapohjaviljely kasvihuoneessa ja uusi luomulainsäädäntö. Jetta Kulmala ja Lasse Kulmala, Lassen Luomu
12:30 Siirtyminen Saloon omilla autoilla (n. 20 minuutin ajomatka)
Ruokailupaikka: Salon kaupungintalo, Henkilöstöravintola Kaneliomena, Tehdaskatu 2, 24100 Salo
13:00 Lounas (omakustanteinen 6€), lounaan jälkeen siirtyminen Salon ruokapalveluiden keskuskeittiöön
Paikka: Salon kaupungin ruokapalvelut, keskuskeittiö, Tehdaskatu 21, 24100 Salo
14:00 Kierros Salon kaupungin ruokapalveluiden keskuskeittiössä
- Koulujakelutuen hyödyntäminen luomukasviksille, hankepäällikkö Anu Arolaakso, EkoCentria
- Miten luomukasvikset paremmin julkiseen ruokapalveluun? ravitsemispalveluesimies Rakel Brück, Salon keskuskeittiö ja ruokapalveluohjaaja Mari Portaala, Salon kaupunki
16:00 Kahvitarjoilu
- Keskustelua päivän annista
16:30 Tilaisuus päättyy