Pro Luomun kevätkokous pidetään 3.5.2017 Silmusalaatin tiloissa Herttoniemessä. Kevätkokousta edeltää kaikille avoin miniseminaari.
Seminaarissa tarkastellaan luomun merkitystä suomalaisessa ruoantuotannossa. Luomumarkkinat kasvavat Suomessa ja maailmalla nyt ripeästi. Luomun markkinaosuus Suomessa on 2 %, mutta miten jatkossa? Mitä annettavaa luomulla on suomalaisen elintarvikealan kilpailukyvylle?
Tule mukaan keskustelemaan ja varmistamaan, että oma näkemyksesi päättyy tekeillä olevaan selvitykseen, joka kartoittaa elintarvikevalmistajien käsitystä luomun tulevaisuudesta.
Ilmoittaudu osoitteeseen info(a)proluomu.fi viimeistään 26.4.2017! Kerro samalla, osallistutko sekä miniseminaariin että kevätkokoukseen vai vain toiseen. Mainitse myös mahdollinen erityisruokavaliosi.
Miniseminaari: Luomun merkitys suomalaisen elintarvikealan kilpailukyvylle
Aika: keskiviikko 3.5.2017 klo 13.00–15.00
Paikka: Silmusalaatti/Snafu (Suolakivenkatu 1, Helsinki).
Ohjelma:
12.30 Tarjoilua ja ilmoittautuminen
13.00 Tervetuloa; luomumarkkinan ajankohtaiset näkymät, kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu, SOK
13.20 Silmusalaatti nyt ja tulevaisuudessa, yrittäjä Samuli Laurikainen, Snafu Oy
13.40 Valmistajien näkemyksiä luomun tulevaisuudesta – alustavia tuloksia selvityksestä, toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu
14.00 Luomulla on vientipotentiaalia, ohjelmajohtaja Annaleena Soult, Finpro
14.20 Keskustelu: miten kasvupotentiaalit muuttuvat todeksi?
15.00 Seminaari päättyy