Edellinen HS Mielipide: Luomun ilmastovaikutus on oikeasti olematon
Seuraava Luomukokin resepti: Gobbas Gårdin perunaa, purjoa ja kermaviiliä
Yleinen

Osallistu kilpailuun – voita lahjakortti ruokakauppaan!

Jaa:
Tänä vuonna tehdään fiksuja valintoja! Osallistu kuvakilpailuun ja jaa kuva luomuruuasta (tuote tai annos) Instagramissa tunnisteilla #fiksuvalinta, #luomu ja @proluomu. Kaikkien tammikuun aikana kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 100€ lahjakortti ruokakauppaan (S-ryhmä tai Kesko) sekä 5 kpl:tta upeita Globe hopen kangaskasseja.

Kuvakilpailu on osa #fiksuvalinta -kampanjaan ja sen viralliset säännöt ovat seuraavat:

Järjestäjä
Pro Luomu ry, info@proluomu.fi
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, eikä sitä järjestetä minkäänlaisessa yhteistyössä näiden tahojen kanssa.

Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 2.1.–31.1.2019

Palkinto
Kilpailun pääpalkinto on 100€ lahjakortti (1kpl) voittajan valinnan mukaan joko S- tai K-ryhmän ruokakauppaan. Lisäksi osallistujille arvotaan 5 kpl:tta Pro Luomun Globe hope-kangaskasseja.

Palkinnon arvonta
Palkintojen voittajat valitaan arpomalla niiden henkilöiden joukosta, jotka ovat jakaneet kuvansa luomuruuastaan Instagramissa tunnisteella #fiksuvalinta, #luomu ja @proluomu kilpailuajan puitteissa.Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimimerkki julkaistaan Pro Luomun somekanavissa.

Pro Luomu varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajia ei ole tavoitettu viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta. Pro Luomu ei vastaa mahdollisista esteistä palkinnon vastaanottamisessa.

Kuinka osallistua kilpailuun
Kilpailuun voi ottaa osaa julkaisemalla ja jakamalla kuvansa luomuruuasta (annos tai tuote) Instagramissa tunnisteella #fiksuvalinta ja #luomu. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kilpailuun osallistuakseen Insgram-tilin on oltava julkinen.

Kuviin liittyvät ehdot
Kilpailuun osallistuvan kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja osallistujalla tulee olla kuvaan täydet käyttöoikeudet. Kilpailuun osallistuvat luovuttavat Pro Luomulle oikeuden käyttää kuvia #fiksuvalinta -kampanjan yhteydessä. Pro Luomu saa jakaa kilpailuun osallistuneita kuvia omissa somekanavissaan. Kuvaajan nimimerkki mainitaan jaon yhteydessä.

Nämä säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamisee ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Pro Luomu, joka pidättää itsellään myös oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Kilpailu on osa #fiksuvalinta -kampanjaa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Aiheeseen liittyvää