Edellinen Luomutiloilla vieraili yli 10 000 suomalaista
Seuraava Henrik Creutz: Malmgårdin pelloilla kasvaa emmervehnää
Tapahtumat

Luomuvisailua Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla

Jaa:
Legendaarinen ravintola-alan ammattilaistapahtuma Fastfood & Cafe & Ravintola -messut järjestetään 10.-11.10.2018 Tampereella.

Pro Luomu on järjestää messujen päälavalla keskiviikkona 10.10. klo 14.45 luomutietovisan, jonka vetää asiallisen asiantuntevasti Maisteri Frangén. Fastfood & Café & Ravintola 2018 -messut pidetään Pirkkahallissa, joka on viralliselta nimeltään Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, Tampere).

Maisteri Frangén ja omena.

Simo Frangénin luotsaamassa luomuvisassa ravintola-alan ammattilaiset mittaavat tietämystään luomuasioista. Tule seuraamaan, onko keittiön guruilla luomuosaaminen hanskassa vai hanskat hukassa? Luvassa visaisia kysymyksiä, kovaa faktaa luomusta ja raikuvaa naurua.

Kilpailijat ovat:

Petri Majamäki, liikennemyymäläpäällikkö, ABC Toijala
Anette Mellin, ravintolatoimenjohtaja, Hopealinjat
Jani Salmela, keittiömestari, ravintola Masuuni
Eeva Teuho, tuotekehittäjä, Tampereen Voimia

Messuäivänä avataan myös haku vuoden 2019 Luomukokki-kilpailuun. Luomukokki-kilpailu järjestetään Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 6.-7.3.2019 Helsingissä. Haku kilpailijaksi on auki 10.10.2018-31.1.2019.

Edellinen Luomukokki -kilpailu järjestettiin vuonna 2016. Tuolloin ammattilaissarjan voitti Benjamin Frostell ja opiskelijasarjan Hanna-Riikka Kantelinen Savon ammatti- ja aikuisoppilaitoksesta.

Luomukokki mallia 2016 Benjamin Frostell
Tämän aineiston tuottamista on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö.

Aiheeseen liittyvää