
Pro Luomu on järjestää messujen päälavalla keskiviikkona 10.10. klo 14.45 luomutietovisan, jonka vetää asiallisen asiantuntevasti Maisteri Frangén. Fastfood & Café & Ravintola 2018 -messut pidetään Pirkkahallissa, joka on viralliselta nimeltään Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, Tampere).

Simo Frangénin luotsaamassa luomuvisassa ravintola-alan ammattilaiset mittaavat tietämystään luomuasioista. Tule seuraamaan, onko keittiön guruilla luomuosaaminen hanskassa vai hanskat hukassa? Luvassa visaisia kysymyksiä, kovaa faktaa luomusta ja raikuvaa naurua.
Kilpailijat ovat:
Petri Majamäki, liikennemyymäläpäällikkö, ABC Toijala
Anette Mellin, ravintolatoimenjohtaja, Hopealinjat
Jani Salmela, keittiömestari, ravintola Masuuni
Eeva Teuho, tuotekehittäjä, Tampereen Voimia
Messuäivänä avataan myös haku vuoden 2019 Luomukokki-kilpailuun. Luomukokki-kilpailu järjestetään Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 6.-7.3.2019 Helsingissä. Haku kilpailijaksi on auki 10.10.2018-31.1.2019.
Edellinen Luomukokki -kilpailu järjestettiin vuonna 2016. Tuolloin ammattilaissarjan voitti Benjamin Frostell ja opiskelijasarjan Hanna-Riikka Kantelinen Savon ammatti- ja aikuisoppilaitoksesta.

