Edellinen Vuoden Luomukokki -kilpailun finalistit valittu
Seuraava Ruotsissa selvitetään luomumunien dioksiinia
Uutiset

Luomuelintarvikepäivän 2016 esitelmät

Jaa:

Luomuelintarvikepäivään 6.10.2016 osallistui noin 180 ruoka-alan asiantuntijaa ja vaikuttajaa. Tapahtuman esitelmät löytyvät alta.

Kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu, SOK: Suomen luomumarkkinoiden kehitys
International Marketing Director Helene Birk, Organic Denmark: Denmark, the most organic country in Europe. What is behind the success?
Toimitusjohtaja Annikka Hurme, Valio Oy: Valion luomu vuonna 2020
PhD Johannes Kahl, University of Copenhagen: Towards sustainable diets
Professor Carola Strassner, Münster University of Applied Sciences: Towards sustainable diets – The role of horeca

Markkinointi

Chairman Charlotte Bladh André, Organic Sweden: Organic trends and communication
Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, HOK-Elanto: Luomumyynti kasvaa kohisten – miten sen teimme?
Tuottaja Marko Kulmala, Insano: Luomussa on kaikki ja ei mitään (esitystä ei saatavilla)

Laatu ja innovointi

PhD Johannes Kahl, University of Copenhagen: Organic food quality and processing
Senior Strategist Päivi Korteniemi ja Insight Specialist & Designer Saara Järvinen, Kuudes Kerros: Pelastetaan luomuleipä – näillä eväillä leivotaan menestyskonsepti
Tutkija Tuomo Tupasela, Luke: Luomun uudet tutkimus- ja tuotekehitysinnovaatiot – esimerkkinä maito

Luomua ravintoloihin

Professor Carola Strassner, Münster University of Applied Sciences: Towards sustainable diets – The role of organics in catering
Erikoistutkija Tuomas Mattila, SYKE: Ruokalistasuunnittelusta hyötyy terveys, talous ja ympäristö
Ravintoloitsija Linda Stenman-Langhoff, Ravintola Ask: Kerro luomusta asiakkaalle – rehellisesti! (esitys tulee myöhemmin)
Hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä/ EkoCentria: Kerro luomusta asiakkaalle – rehellisesti!

lep16_yleisoa

Aiheeseen liittyvää