Luomuelintarvikepäivä 8.10.2024 K-Kampus, Helsinki

 

8.30 Aamiaista tarjolla

9.30 Luomuelintarvikepäivä alkaa

Luomuelintarvikepäivän avaus

Getting organics on the offensive – Lessons from Denmark and beyond
Director PAUL HOLMBECK (DK)

Irelands developing Organic sector – a holistic system of farming and food production
Organic Sector Manager EMMET DOYLE, Board Bia (IRL)

Luomu ja vastuullinen kuluttaminen kaupan murroksessa
Työelämäprofessori LASSE MITRONEN, Tampereen yliopisto

11.30 Lounas

Iltapäivän teemasessiot klo 12.30-14.30

Luomun pioneerit

How to keep organic pioneer brands interesting in the changing world
Nordic Consumer & Marketing Director ANNA TÖRNEBRANDT, Midsona (SE)

Valio Luomun matka 90-luvulta tähän päivään ja tulevaisuuteen
Ilmastotiimin johtaja JUHA NOUSIAINEN, Valio

Tutkimusta & tuloksia

Mitä elämän universaali nanotason viestintä voisi kertoa luomutuotannon arvosta ja miten tätä voidaan mitata
Professori SEPPO VAINIO, Kvantum Instituutti, Oulun yliopisto

Tulevaisuuden kuluttaja ja vastuulliset ruokavalinnat
Kulutustutkimusryhmän johtaja ANU SEISTO, VTT

Oppia brändeiltä

Vanhasta uutta, eli luomuinnovaation perusopit
Toimitusjohtaja SASKA TUOMASJUKKA, Lapin Maria

Luomukahvin hiilijalanjälki ja kokemuksia vastuullisuusviestinnän sääntelyn vaikutuksista – case Kulta Katriina Luomu
Strategian, vastuullisuuden ja viestinnän johtaja HEIDI PÄIVÄNIEMI, Meira

Luomu vie eteenpäin

Mitä tulee hinnan jälkeen?
Asiakasnäkemysjohtaja HEIDI JUNGAR, Kesko

Tahtoa, työtä ja tuotekehitystä – luomu osana ISS palveluiden vastuullisuustyötä
Ravintolapalveluiden tuotepäällikkö TERHI PALDAN, ISS Palvelut

 

 

14.30 Kahvitauko

15.00 Paneelikeskustelu

Paneelikeskustelu: Uudistavaa viljelyä vai luomua?
Keskustelijat julkaistaan elokuussa.

16.00 Vuoden luomutuote ja Luomu SM -voittajien julkistus

Vuoden Luomutuote -voittajat
Vuoden Luomutuote -kilpailu nostaa esille Suomen parhaat luomutuotteet. Voittajan valitsee asiantuntijaraati. Kilpailun järjestää Luomuliitto.

Luomu SM -voittajat
Luomu SM -kilpailu on luomua käyttäville ammattikeittiöille tarkoitettu kilpailu, jossa etsitään eniten luomun käyttöä lisännyttä toimijaa. Kilpailun järjestää EkoCentria.

16.15 Buffet

Verkostoidutaan ja nautitaan yhdessä herkullisesta luomukattauksesta!

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksut

Puhujat

Kuvia Luomuelintarvikepäivästä