Kuvia 2019

Luomuelintarvikepäivään 2019 osallistui noin 220 ruoka-alan asiantuntijaa ja vaikuttajaa. Kuvat: Milla Karkulahti
Sari Iivonen, Luomuinstituutti
Janne Saarikko, Founder Institute & maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä
Tarja Pentilä & Pasi Saarnivaara, Kantar
Amarjit Sahota, Ecovia Intelligence
Heidi Jungar, Kesko
Johanna Stumpner, AOEL
Charlotte Aschim, TotalCtrl
Tuomas Salusjärvi, Valio Oy
Petra Väänänen-Leimu, Kuudes
Roberto Pinton, Organic consulting & Saska Tuomasjukka, Lapin Maria
Tiina Hämäläinen, Valio
IFOAM-EU Processor group
European Organic Food Innovation tuomaristo: Thimjos Ninios, Charlotte Aschim, Harri Hovi & Ilkka Alarotu
Pramod Jayaprakash, Spices Chef Oy
Tomi Sirén, Arla Oy
Aira Sevón, Gobbas Gård & Härmän Rati
Laura Tihaja, Valio
Voittaja on..
Gobbas Gård & Härmän Rati
European Organic Food Innovation award voittajat Juha Ollila / Härmän rati & Aira Sevón Gobbas Gård sekä yleisön suosikki Esa Luomanperä / Jokilaakson Juusto Oy
Ravintola SM -voittajia: Johanna Hertsi & Tuomas Sillanpää /Eckerö Line, Merja Jokiniemi /Luomuravintola Timjami, Susanna Immonen & Sirpa Jalovaara /Palvelukeskus Helsinki sekä Juha Ollila /Härmän Rati
Vuoden luomutuote voittajat sekä kunniamainitut: Ville & Virve Kettunen /Hamppufarmi Oy, Katja Misikangas /Arctic Warriors, Riitta & Jouni Saloniemi /Saloniemen Juustola sekä Timo Koli & Reetta Kivi /Kiven Säästöpossu

Aiheeseen liittyvää