Edellinen Luomutiloilla voi ihailla lampaita ja traktoreita luonnon päivänä
Seuraava Luomutiloilla vieraili yli 10 000 suomalaista
Tapahtumat

Luomu Ateria-tapahtumassa

Jaa:
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria on taas marraskuussa. Pro Luomu on mukana tapahtumassa omalla luomun info-osastolla, ja tarjoaa paikan päällää apua kaikkiin mieltä askarrutaviin luomukysymyksiin. Luomu on esillä myös Aterian virallisessa ohjelmassa.

Ateria-tapahtuma torstaina 15.11. klo 8.30-16 Helsingin Messukeskuksessa

Kohderyhmänä kunnan ruokapalvelujohtajat sekä ruokapalveluiden hankinnoista vastaavat päättäjät sekä ravitsemusasiantuntijat. Ateriassa ruokapalvelutoimijat ja palveluntarjoajat kohtaavat toisensa.

Paneelikeskustelu klo 12.20-13.10: Miten lisää luomua lasten lautasille?

Monet julkiset ruokapalvelut haluaisivat tarjota nykyistä enemmän vastuullisesti tuotettua luomuruokaa, mutta kokevat sen työlääksi ja kalliiksi. Paneelissa kokeneet asiantuntijat tarjontaketjun jokaisesta lenkistä kertovat hyviä vinkkejä siitä, miten voitaisiin sujuvoittaa luomun matkaa lasten lautasille.

Panelistit:
Ruokapalvelun asiantuntija Sirpa Jalovaara, Helsingin kaupunki, varhaiskasvatus
Myyntipäällikkö Iikka Latostenmaa, Kespro
Toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen
Luomuvihannestuottaja Elina Vauhkonen, Kalliolan luomu
Avainasiakaspäällikkö Anneli Heikkinen, Valio
Paneelin vetäjä: Kokki ja juontaja Pipsa Hurmerinta

Paneelin juontaa kokki ja juontaja Pipsa Hirmerinta
Tämän aineiston tuottamista on rahoittanut maa- ja metsätalousministeriö.

Aiheeseen liittyvää