Edellinen Luomu on tavallista ruokaa ammattikeittiössä
Seuraava Luomulihan tuotanto kasvoi kolmanneksen
Uutiset

Gastron luomutunnelmia kuvina

Jaa:

Tässä hieman kuvallisia maistiaisia GastroHelsinki 2016 -messujen ensimmäisen päivän 16.3. luomutunnelmista.

yleisöä kiinnostaa
Gastron kävijät hämmästelivät luomuosaston laajaa tarjontaa. Etualalla Myssyfarmi esittelee palkittua luomurypsiöljyään.
Silmusalaatti ja Jaotofu messuilla
Jalotofun Marcus Gois ja Silmusalaatin Samuli Laurikainen loihtivat tofusta ja iduista maukkaita maistiaisia messuvieraille. Vinkki ravintolaan kokin tervehdykseksi!
Marja-Riitan kuva ketä nääon
Luomu on kivaa, vakuuttavat Annika Witting Urtekramilta ja Ulla Kojonkoski Tuoreverkosta.
kuka poika
Luomuruokatukku oli valinnut laajasta valikoimastaan Gastron kärjeksi teet. Maistiaisia tarjoili Eetu Keskinen.
Kimmo Jokinne
Luomunokan Kimmo Jokinen esitteli yleisölle mm. kevään uutuutta, luomubroilerisäilykkeitä.
z Auran hyvä kuva
Pro Luomun esittelijöinä Gastrossa toimivat Marja-Riitta Kottila, Hanne Ahonen ja Heidi Haavisto. Kuva: Aura Lamminparras
IMG_0144
Pro Luomu järjestää ensi syksynä Suomen ensimmäisen luomukokkikisan.
IMG_0146
Reseptiikkaa tuunaamalla luomu mahtuu myös julkisen ruokapalvelun budjettiin.

Aiheeseen liittyvää