Tässä hieman kuvallisia maistiaisia GastroHelsinki 2016 -messujen ensimmäisen päivän 16.3. luomutunnelmista.
Gastron kävijät hämmästelivät luomuosaston laajaa tarjontaa. Etualalla Myssyfarmi esittelee palkittua luomurypsiöljyään.
Jalotofun Marcus Gois ja Silmusalaatin Samuli Laurikainen loihtivat tofusta ja iduista maukkaita maistiaisia messuvieraille. Vinkki ravintolaan kokin tervehdykseksi!
Luomu on kivaa, vakuuttavat Annika Witting Urtekramilta ja Ulla Kojonkoski Tuoreverkosta.Luomuruokatukku oli valinnut laajasta valikoimastaan Gastron kärjeksi teet. Maistiaisia tarjoili Eetu Keskinen.Luomunokan Kimmo Jokinen esitteli yleisölle mm. kevään uutuutta, luomubroilerisäilykkeitä.Pro Luomun esittelijöinä Gastrossa toimivat Marja-Riitta Kottila, Hanne Ahonen ja Heidi Haavisto. Kuva: Aura LamminparrasPro Luomu järjestää ensi syksynä Suomen ensimmäisen luomukokkikisan.Reseptiikkaa tuunaamalla luomu mahtuu myös julkisen ruokapalvelun budjettiin.