Millaisia ovat ammattikeittiöiden luomun käytön lisäämiseen tähtäävät ohjelmat Suomessa ja Ruotsissa? Tämän kuulemme webinaarissa 13.3.2025 klo 13.30-15.00. Tilaisuudessa julkaistaan myös Portaat luomuun -ohjelman vaikuttavuusselvityksen tulokset sekä keskustellaan ohjelman kehittämisestä. Tervetuloa mukaan!
Tule mukaan to 13.3. klo 13.30-15.00 webinaariin, jossa kuulemme ammattikeittiöiden luomuohjelman vaikuttavuudesta ja kehittämisestä. Tilaisuudessa julkaistaan mm. Portaat luomuun ohjelman toiminta- ja vaikuttavuusselvityksen tuloksia sekä kuullaan kokemuksia Ruotsista.
Ohjelma
- Tervetuloa ja kansalliset tavoitteet ammattikeittiöiden luomun käytölle, Auli Väänänen, erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö
- Portaat luomuun -ohjelman toiminta- ja vaikuttavuusselvityksen tuloksia, Tommi Ålander, TK-Eval
- Kommenttipuheenvuorot Portaat luomuun -ohjelman asiakkailta
- vastuullisuusjohtaja Marketta Viljasaari, Compass Group Suomi
- keittiötoimenjohtaja Mika Sirkiä, Tampere-talo.
- ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Jaana Kokki, Kauniaisten kaupunki
- Leading the Way in Organic Procurement – Insights from Sweden and Ekomatcentrum, Chief Operating Officer Ted Wendt, Ekomatcentrum
- Selvityksestä käytäntöön ja yhdessä eteenpäin, toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Osallistumislinkin saat ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella.
Tilaisuuden järjestävät maa- ja metsätalousministeriö, Portaat luomuun -ohjelma sekä Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.