Edellinen Luomu Rokkaa – Haluatko luomuviljelijäksi?
Seuraava Pelkkä luomu ei myy leipää
Yleinen

Tervetuloa Luomufoorumiin helmikuussa

Jaa:

Luomufoorumi järjestetään 1.-2.2.2017 Jyväskylässä,
tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Luomufoorumin ohjelma (pdf)

Luomufoorumin aloittaa seminaariosuus, joka pidetään Jyväskylän ammattiopiston ravintola Priimuksessa, osoitteessa Taulumäentie 45. Seminaariosuus on tarkoitettu kaikille luomun parissa työskenteleville viljelijöistä kauppaan ja keittiöihin, alan järjestöille, neuvojille, tutkijoille, viranomaiselle sekä luomuhankkeille. Seminaarissa kerrotaan luomumarkkinan kehityksestä sekä arvioidaan luomun vaikutuksia tuotannon kannattavuuteen, sekä kotieläinten ja ympäristön hyvinvointiin.

Seminaariosuuden jälkeen alkaa työpajaosuus, joka on tarkoitettu erityisesti hanketoimijoille. Työpajaosuudessa tutustutaan eri alueiden luomuhankkeisiin, ja pyritään kehittämään yhteistyötä hankkeiden välillä. Tavoitteena on myös kartoittaa luomualan kehittämiskohteet ja hioa yhteisiä viestintäkampanjoita.

Työpajaosuus on kaksipäiväinen. Työpajaan osallistuville olemme neuvotelleet pakettihinnan, joka muodostuu majoituksesta ja työpajaosuuden ruokailuista ml. juhlavasta luomuillallisesta ravintola PöllöWaarissa. Toinen päivä vietetään kokousravintola Harmoonissa, osoitteessa Väinönkatu 1. Yöpymiseen on meille varattu huoneita hotelli Versosta, osoitteesta kauppakatu 35.

Työpajaosuuden hinnat (sis. alv 24%):
Osallistuminen ilman yöpymistä………….81,50 €
Osallistuminen ja yöpyminen 2 hh………147,50 €
Osallistuminen ja yöpyminen 1 hh………194 €

Osallistuminen vain seminaariin 1.2. on maksutonta, mutta vaatii myös ilmoittautumisen.

Luomufoorumiin ilmoittautuminen on päättynyt. Osallistumismahdollisuutta voi tiedustella sähköpostitse info(at)proluomu.fi.

20.1.2017 jälkeen perutuista ilmoittautumisista joudumme veloittamaan täyden hinnan.

Lisätietoja: info(at)proluomu.fi

Luomufoorumia rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

maaseutu2020_oranssilippu_ja_tunnuslause(1)

Aiheeseen liittyvää