Tervetuloa tutustumaan luomuperunan tuotantoon ja keskustelemaan sen mahdollisuuksista ammattikeittiöissä.
Aika: keskiviikko 29.8.2018 klo 10.30-15.30,
Paikka: Peltomaan parhaat luomutila, Haistilantie 31, Ulvila
Ohjelma
klo 10.30 Kahvit
klo 11.00 Tilakierros
- Mikä tekee perunasta luomun? Saija Peltomaa, Peltomaan parhaat
klo 13.00 Lounas, jonka yhteydessä:
- Luomuperunaa onnistuneesti ammattikeittiöihin -tutkimuksen oivalluksia, johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
- Ruokapalveluammattilaisen kommentti, vastaava palvelusuunnittelija Timo Salmi, Porin palveluliikelaitos
- Luomua Finnamyliltä, viljelypäällikkö Kimmo Pusa, Finnamyl
- Keskustelua
n. klo 15.30 Tilaisuus päättyy
Ohjelma on maksuton. Muista varustautua päivään kumisaappailla ja tarvittaessa sadevarustuksella.
Ilmoittautuminen luomuperunaretkelle on päättynyt. Voit tiedustella osallistumismahdollisuutta info@proluomu.fi