Luomuliha

Luomulihan arvoketjutyöryhmän tehtävänä on saada luomulihan tuotanto Suomessa vastaamaan kysyntää.

Luomulihan arvoketjutyöryhmässä pohditaan luomulihan tuotannon ja markkinoinnin ongelmia ja kehitetään niihin ratkaisuja koko ketjun yhteistyönä. Tavoitteena on saada kotimaisen luomulihan markkinat toimimaan kitkatta ja kasvattaa luomulihan kulutusta.

Seuraava kokous 11.9.2018 klo 9-12.

Luomulihan arvoketjutyöryhmän jäsenet:

Tamminen Pasi, Tamminen Oy (pj.)
Holopainen Johanna, Ruokakesko
Huhta Petri, Tamminen Oy
Jokinen Kimmo, L´uomu Nokka
von Limburg Stirum Fredrik, Koskis Gård (naudanlihantuottaja)
Manninen Merja, Evira
Markkanen Jukka, MTK ry
Marttinen Timo, Krunex Oy
Miettunen Sari, SOK
Musikka Tarja, Luomuliitto
Mäkelä Petteri, naudanlihantuottaja
Parviainen Essi, Agrimarket
Terimo Anne, HKScan Finland Oy
Vehkaoja Susanna, Atria Suomi Oy
Westerholm Peter, Pajuniemi Oy
Kottila Marja-Riitta, Pro Luomu ry

Tiedostot

Kokousten pöytäkirjat

Aiheeseen liittyvää