Yhteistyötä luomun hyväksi

Lue lisää

Ideoita luomukampanjointiin

Pro Luomu on päivittänyt luomun brändiopasta Luomu on osa ratkaisua -hankkeessa syksyllä 2022 ja opas luomumerkistä ja luomun markkinoinnista on julkaistu hankkeen Luomumerkki.fi-sivustolla. Se antaa työkalut luomumerkin käyttöön ja eväät luomun tarinan kertomiseen sekä tarjoaa valmiita materiaaleja sekä elementtejä viestintämateriaalin tekemiseen.

Tutustu luomun brändioppaaseen
proluomu_some_eigraffoja_1920x1080_porkkana

Juuri nyt

Luomu edistää monimuotoisuutta

Luomutuotannon tärkein ja selkein ympäristövaikutus on luonnon monimuotoisuuden ylläpito. Luomupelloilla elää tutkitusti lähes kolmannes enemmän kasvi- ja eläinlajeja kuin tavanomaisesti viljellyillä pelloilla.

Luomu on osa ratkaisua

Arjen valinnoilla on merkitystä. Kun yhä useampi meistä valitsee luomua ostoskoriinsa, vaikutamme siihen, että ruokamme on tuotettu ympäristön kannalta kestävästi, monimuotoisuus ja eläinten hyvinvointi huomioiden. Luomu on osa ratkaisua -kampanjan tavoitteena on lisätä luomun ostamista, kuluttajien tietoisuutta ja luottamusta luomuun sekä tehdä luomumerkkiä tunnetuksi.

Mikä tekee ruuasta luomua?

Suositut Mikä tekee ruuasta luomua -infograafit on päivitetty sekä ulkoasun että sisällön osalta. Löydät sivustolta tuoteryhmäkohtaiset infograafit ja artikkelit mm. luomukasviksista, -viljasta, -maidosta ja -lihasta.

Pro Luomun jäsenet bloggaavat!

Pro Luomun jäsenistö kattaa koko ruoantuotantoketjun tuottajista teollisuuteen ja kauppaan. Tutustu mielenkiintoisiin kirjoituksiin luomusektorista

Lue lisää
Tiedotteet
Uusia jäseniä Pro Luomun hallitukseen
Joulupöydässä kaunis kattaus ja joulukuusi valoineen taustalla.
Tiedotteet
Luomukinkun saatavuus lähellä viime vuoden tasoa
Joulupöydässä kaunis kattaus ja joulukuusi valoineen taustalla.
Tiedotteet
Tillgången på ekologisk skinka är nästan på fjolårets nivå