Seuraava hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille tarkoitettu online-työpaja järjestetään 28.11. klo 9-10 Microsoft Teams -alustalla. Teemana on tällä kertaa tuuppaus eli kuluttajien hienovarainen ohjaaminen vastuullisempiin valintoihin. Työpajassa kuullaan Pro Luomun kokemuksia tuuppauksesta ruokakaupassa ja julkaistaan uusin raportti luomun tuuppauksesta sekä Varsinaista Luomua -hankkeen kokeilemia uusia tapoja luomun kuluttajaviestintään.
Ilmoittaudu mukaan työpajaan alla olevalla lomakkeella, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä.
Ohjelma
- Kokemuksia luomun tuuppauksesta ruokakaupoissa,
Heidi Haavisto-Meier ja Minna Ala-Kyyny, Pro Luomu ry
- Luomuruoka-live ja muita uusia tapoja luomun kuluttajaviestintään,
Janita Kylänpää, matkailu- ja ruoka-asiantuntija, Varsinaista Luomua -hanke/ProAgria Länsi-Suomi
Ilmoittaudu online-työpajaan
Ilmoittaudu mukaan työpajaan 26.11. mennessä, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään keskiviikkona 27.11.
Keskustele luomun kehittämisestä myös verkossa!
Oletko jo rekisteröitynyt Maaseutuverkoston verkostoalustalle?
Maaseutuve
Kuulutko jo Facebookissa luomualan kehittäjien yhteistyöryhmään?
Kyseessä on suljettu FB-ryhmä, joka toimii etenkin luomua edistävien hankkeiden yhteydenpitokanavana, mutta on avoin kaikille luomualan kehittämisestä kiinnostuneille. Ryhmää ylläpitää Pro Luomu ry. Tule mukaan: https://www.facebook.com/groups/476194372548524/