Kampanjat

Erilaiset kampanjat ovat kiinteä osa Pro Luomun tekemistä. Kampanjoita suunnataan kuluttajille, mutta myös erilaisille ammattilaiskohderyhmille kuten ravintoloille, julkisille toimijoille ja hankekehittäjille.

Tehdään yhdessä Merkkitekoja!

Suomen tunnetuimmat vastuullisuusmerkit Luomu, Reilu kauppa ja Joutsenmerkki yhdistivät voimansa Merkkitekoja-kampanjassa ja löivät rumpua vastuullisten valintojen puolesta.

Lue lisää!
Merkkitekoja

Luomupuuron ME

Satavuotiaan Suomen kunniaksi  syötiin 6.9.2017 Luomupuuron maailmanennätys, joka oli huikeat 390230 annosta. ME:n tekemiseen osallistui 317 organisaatiota: mm. joka neljäs kunnan/kaupungin ruokapalvelu, armeija, vankilat, isoja elintarvikeyrityksiä kuten Valio, Helsingin Mylly, ABC-liikenneasemat, Sokos-hotellit, Ravintoraisio, Sodexo, Kanresta, Antell ja Compass Group.

Lue lisää!
PUURO06

Vastuullisuusmerkit haastavat kunnat lisäämään kestäviä hankintoja

Vastuullisuusmerkit – Joutsenmerkki, EU-ympäristömerkki, Reilu kauppa ja Luomu – haastavat kunnat tekemään kestäviä hankintoja. Uusi hankintalaki tuli voimaan 2016 ja se antaa julkisille hankkijoille entistä paremmat mahdollisuudet ottaa huomioon vastuullisuusmerkkien kriteerit. Kunnat voivat vastata haasteeseen sitoumus2050.fi -sivustolla.

Lue lisää!
_MG_7256