Luomukasvisten arvoketjutyöryhmän tavoitteena on lisätä luomukasvisten tuotanto Suomessa vastaamaan kysyntää.
Luomukasvisten arvoketjutyöryhmässä pohditaan luomukasvisten tuotannon ja markkinoinnin ongelmia ja kehitetään niihin ratkaisuja koko ketjun yhteistyönä. Tavoitteena on edistää luomukasvisten saatavuutta ja laatua sekä nopeuttaa niiden kiertoa kuluttajien ulottuville.
Luomukasvisten arvoketjutyöryhmän puheenjohtaja on luomutuottaja Samuli Laurikainen, Silmusalaatti.
Arvoketjutyöryhmät ovat osa Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanketta, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Tiedostot
Kokousten pöytäkirjat
- Kokouspöytäkirja 28.1.2020
- Kokouspöytäkirja 18.3.2019
- Kokouspöytäkirja 16.4.2018
- Liite 16.4. pöytäkirjaan: Sari Autio; Luomutuotantoon hyväksyttyjen kasvinsuojeluaineiden rekisteröintitilanne 2018
- Kokouspöytäkirja 17.1.2018
- Liite 17.1. pöytäkirjaan: Saija Peltomaa; Miten lisää luomuperunaa
- Kokouspöytäkirja 30.3.2017
- Kokouspöytäkirja 18.1.2017
- Kokouspöytäkirja 28.1.2020
- Kokouspöytäkirja 18.3.2019
- Kokouspöytäkirja 16.4.2018
- Liite 16.4. pöytäkirjaan: Sari Autio; Luomutuotantoon hyväksyttyjen kasvinsuojeluaineiden rekisteröintitilanne 2018
- Kokouspöytäkirja 17.1.2018
- Liite 17.1. pöytäkirjaan: Saija Peltomaa; Miten lisää luomuperunaa
- Kokouspöytäkirja 30.3.2017
- Kokouspöytäkirja 18.1.2017