Luomukasvis

Luomukasvisten arvoketjutyöryhmän tavoitteena on lisätä luomukasvisten tuotanto Suomessa vastaamaan kysyntää.

Luomukasvisten arvoketjutyöryhmässä pohditaan luomukasvisten tuotannon ja markkinoinnin ongelmia ja kehitetään niihin ratkaisuja koko ketjun yhteistyönä. Tavoitteena on edistää luomukasvisten saatavuutta ja laatua sekä nopeuttaa niiden kiertoa kuluttajien ulottuville.

Luomukasvisten arvoketjutyöryhmän jäsenet:

Pulkkinen Paavo, Lietlahden tila (pj.)
Barck Leila, K-supermarket Mankkaa
Eronen Liisa, Ruokakesko
Iivonen Sari, Luomuinstituutti
Kerava Petri, perunantuottaja
Kojonkoski Ulla, Tuoreverkko
Kulmanen Ari, Ikaalisten Luomu
Laurikainen Samuli, Silmusalaatti
Piirainen Anne, HY/Ruralia
Puhakka Veli-Matti, SOK
Sippu Hannele, Luomuliitto
Taulavuori Terhi, Pro Agria
Vauhkonen Antti, Kalliolan luomu
Virtanen Mika, MTK
Kottila Marja-Riitta, Pro Luomu ry

Tiedostot

Kokousten pöytäkirjat

Aiheeseen liittyvää