Kuvia 2018

Luomuelintarvikepäivään 2018 osallistui noin 200 ruoka-alan asiantuntijaa ja vaikuttajaa. Kuvat: Ella Karttunen
Minna-Mari Kaila, maa- ja metsätalousministeriö
Birthe Linddal, Food Futurist
Peter Åsberg, Midsona
Jyrki Sukula, Suomisen Maito
Tuomas J. Mattila, SYKE
Elina Pääkkönen, VTT
Luka Balac, Restaurant Nolla
Antti Oksa, SOK
Mette Jasper Gammiccia, Danish Agriculture & Food Council
Juha Ollila, Härmän Rati
Michaël Wilde, EOSTA
Pasi Tamminen, Tamminen Oy
Petra Väänänen ja Päivi Korteniemi, Kuudes
Juhani Sibakov, Fazer Leipomot
Niklas Kumlin, Helsingin Mylly
Arto Jokinen, L´Uomu Nokka
Panu Pihkala, Helsingin yliopisto
Paneelin veti toimittaja Pipsa Hurmerinta
Panelistit Minna Autio/HY, Juha Beurling/Kuluttajaliitto, Susanna Saikkonen/Joosuanpuu, Juhis Katajajuuri/Luke ja Kristiina Kiviharju/Valio
Vuoden Luomutuote -kilpailun voitti SunSpelt/Kari Kaipainen, ja kunniamaininnalla palkittiin Terissaari/Maija ja Johannes Vuorinen.
Luomu SM -ravintolakilpailun voittajia: edessä Mari Portaala ja Anu Sorvari-Happonen/Salo, keskellä Ilja Björs/Juuri Yhtiöt, Merja Jokiniemi/Timjami ja Maija Ahokas/Juuri Yhtiöt, takana Jaana Elo/Kaikumäen Parhaat ja Juha Ollila/Härmän Rati.

Aiheeseen liittyvää