Tältä sivulta löydät Luomuelintarvikepäivän 2019 esitykset, joihin on saatu julkaisulupa.

Tiedostot
- Auttaako luomu saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita? johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
- Kuka ostaa luomua 2019? Luomun kuluttajabarometrin tulosten julkistaminen Director Tarja Pentilä ja Client Dierctor Pasi Saarnivaara, Kantar
- Organic food market, trends and innovations, founder and president Amarijt Sahota, Ecovia intelligence
- Kuluttaja muuttaa tulevaisuuden ruokakauppaa, asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Kesko
- Jääkö luomu ilmastokeskustelun jalkoihin? Tuoretta tutkimustietoa tiedostavasta kuluttamisesta Suomessa ja Ruotsissa, strategiajohtaja Päivi Korteniemi & insight specialist Petra Väänänen-Leimu, Kuudes
- Lohkoketjulla läpinäkyvyyttä: Arlan maitoketjun tarina jatkuu…, Head of Digital, Tomi Sirén, Arla Oy
- Innovaatioilla tehokkuutta luomutuotantoon, johtaja Sampo Järnefelt, Soilfood
- Guidelines for organic prosessing – boost or obstacle for innovation? Johanna Stumpner, AOEL
- Guidelines for organic prosessing – boost or obstacle for innovation? Roberto Pinton, Organic consulting
- The main opportunities and challenges of organic processing, SVP, R&D Tiina Hämäläinen, Valio
- Auttaako luomu saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita? johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
- Kuka ostaa luomua 2019? Luomun kuluttajabarometrin tulosten julkistaminen Director Tarja Pentilä ja Client Dierctor Pasi Saarnivaara, Kantar
- Organic food market, trends and innovations, founder and president Amarijt Sahota, Ecovia intelligence
- Kuluttaja muuttaa tulevaisuuden ruokakauppaa, asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Kesko
- Jääkö luomu ilmastokeskustelun jalkoihin? Tuoretta tutkimustietoa tiedostavasta kuluttamisesta Suomessa ja Ruotsissa, strategiajohtaja Päivi Korteniemi & insight specialist Petra Väänänen-Leimu, Kuudes
- Lohkoketjulla läpinäkyvyyttä: Arlan maitoketjun tarina jatkuu…, Head of Digital, Tomi Sirén, Arla Oy
- Innovaatioilla tehokkuutta luomutuotantoon, johtaja Sampo Järnefelt, Soilfood
- Guidelines for organic prosessing – boost or obstacle for innovation? Johanna Stumpner, AOEL
- Guidelines for organic prosessing – boost or obstacle for innovation? Roberto Pinton, Organic consulting
- The main opportunities and challenges of organic processing, SVP, R&D Tiina Hämäläinen, Valio