Tältä sivulta löydät Luomuelintarvikepäivän 2018 esitykset, joihin on saatu julkaisulupa.

Tiedostot
- Peter Åsberg, Midsona AB: The future of the organic industry
- Jyrki Sukula, Suomisen Maito: Jymy lentää maailmalle
- Tuomas Mattila, SYKE: Maaperästä ratkaisu ilmastonmuutokseen?
- Antti Oksa, SOK: Kuinka kuluttajan ostoskori luomutetaan?
- Mette Jesper Gammiccia, Danish Agriculture & Food council: How to obtain continuously growth in organics - the Danish way
- Elina Pääkkönen, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy: Miten luomu voitaisiin pakata entistä ekologisemmin?
- Michaël Wilde, EOSTA: Natural branding – the most sustainable packaging is no packaging (Finnish)
- Michaël Wilde, EOSTA: Natural branding – the most sustainable packaging is no packaging
- Luka Balac, Restaurant Nolla: Ravintola ilman roskakoria
- Juha Ollila, Härmän Rati: Luomu edellä puuhun
- Juhani Sibakov, Fazer Leipomot: Luomu leipomotuotteissa
- Niklas Kumlin, Helsingin Mylly: Luomu myllytuotteissa meillä ja maailmalla
- Pasi Tamminen, Tamminen: Uusi toimintatapa tehostaa luomusianlihan tarjontaa
- Arto Jokinen, L’uomu Nokka: Yhteistyöllä Luomubroileria Aasiaan
- Petra Väänänen ja Päivi Korteniemi, Kuudes: Näkyykö tiedostavuus kiinalaisen kuluttajan ostoskorissa?
- Panu Pihkala, Helsingin yliopisto: Onko luomusta lääkkeeksi ympäristöahdistukseen?
- Peter Åsberg, Midsona AB: The future of the organic industry
- Jyrki Sukula, Suomisen Maito: Jymy lentää maailmalle
- Tuomas Mattila, SYKE: Maaperästä ratkaisu ilmastonmuutokseen?
- Antti Oksa, SOK: Kuinka kuluttajan ostoskori luomutetaan?
- Mette Jesper Gammiccia, Danish Agriculture & Food council: How to obtain continuously growth in organics - the Danish way
- Elina Pääkkönen, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy: Miten luomu voitaisiin pakata entistä ekologisemmin?
- Michaël Wilde, EOSTA: Natural branding – the most sustainable packaging is no packaging (Finnish)
- Michaël Wilde, EOSTA: Natural branding – the most sustainable packaging is no packaging
- Luka Balac, Restaurant Nolla: Ravintola ilman roskakoria
- Juha Ollila, Härmän Rati: Luomu edellä puuhun
- Juhani Sibakov, Fazer Leipomot: Luomu leipomotuotteissa
- Niklas Kumlin, Helsingin Mylly: Luomu myllytuotteissa meillä ja maailmalla
- Pasi Tamminen, Tamminen: Uusi toimintatapa tehostaa luomusianlihan tarjontaa
- Arto Jokinen, L’uomu Nokka: Yhteistyöllä Luomubroileria Aasiaan
- Petra Väänänen ja Päivi Korteniemi, Kuudes: Näkyykö tiedostavuus kiinalaisen kuluttajan ostoskorissa?
- Panu Pihkala, Helsingin yliopisto: Onko luomusta lääkkeeksi ympäristöahdistukseen?