Edellinen Pro Luomu iloitsee hallituksen panostuksista luomuun
Seuraava SuomiAreena: Keinolihaa vai hiiliviljelyä?
Tiedotteet

Laura Rantanen aloitti Pro Luomu ry:ssä

Jaa:
Pitkään toimittajana ja yhteisöviestinnän parissa työskennellyt Laura Rantanen on aloittanut työt Pro Luomu ry:ssä. Rantanen tuli vahvistamaan Pro Luomun viestintää ja vaikuttamistyötä.

Rantanen on tehnyt pitkän uran toimittajana ja viestinnän ammattilaisena, mutta hänellä on myös takanaan elämänvaihe luomutilan markkinointipäällikkönä ja luomuruokayrittäjänä.

Rantanen pyöritti lisäksi yhdessä entisen miehensä kanssa Loimaalla Luamupuati Volteria ja järjesti tilalla kursseja ja tapahtumia.

– Luomun edistäminen on ollut minulle tärkeää jo pitkään, sillä luomu vastaa osaltaan aikamme suurimpiin ongelmiin, kuten luonnon monimuotoisuuden köyhtymiseen, Rantanen sanoo.

Työssään Pro Luomussa hän vastaa yhdistyksen mediasuhteista, tiedotuksesta, vaikuttajaviestinnästä ja kehittää viestintäyhteistyötä Pro Luomun jäsenorganisaatioiden kanssa.

Aikaisemmin Rantanen on työskennellyt tiedottajana muun muassa Suomen luonnonsuojeluliitossa. Toimittajana hän on tehnyt töitä niin printtimediaan kuin televisioon. Viestintäsuunnittelua ja mediasisältöjä Rantanen on tehnyt sekä liike-elämälle että kansalaisjärjestöille.

Aiheeseen liittyvää