Pro Luomun syyskokous 2016

Pro Luomun sääntömääräinen syyskokous pidettiin 30.11.2016 Ässäkeskuksessa Helsingissä. Kokoukseen osallistui 24 jäsenorganisaatioiden edustajaa, joista 19 äänivaltaista.

Syyskokouksessa valittiin yhdistyksen hallituksen jäsenet neljän erovuoroisen tilalle. Kaudelle 2017-2018 hallituksen jäseniksi ja heidän varajäsenikseen valittiin:

• Ilkka Alarotu, SOK, puheenjohtaja
  • Harri Hovi, Ruokakesko – Janne Vuorinen, Ruokakesko
  • Sami Kuoppamäki, Kymen Luomu – Juho Maula, Yhdistyneet Luomutuottajat
  • Pauli Talvitie, Luomuliitto – Markku Janhunen, Midsona Finland

Ennen varsinaista syyskokousta pidettiin miniseminaari, jossa aiheina olivat luomun kysyntään vastaaminen, menestyvän luomutuotteen suunnittelu, luomun tarinan sovellukset sekä Pro Luomun IFOAM EU:n jäsenyys. Esitykset ovat alla pdf-tiedostoina.

Ilkka Alarotu, SOK: Luomun kysyntä kasvaa – miten siihen vastaamme?
Päivi Korteniemi, Kuudes kerros: Miten yhdistää luomu ja kuluttajien muut toiveet menestyväksi luomutuotteeksi?
Maria Sjövik, Insano: Luomun tarina, esimerkkejä ja ideoita sen yhteiseksi kertomiseksi
Saska Tuomasjukka, Lapin Maria: IFOAM EU:n jäsenyys: mitä se on ja miten voimme sitä hyödyntää suomalaisen luomualan hyväksi?

Pro Luomun toimintasuunnitelma 2017 ja budjetti 2017
Pro Luomun jäsenmaksut 2017