Luomuelintarvikepäivä 2017 järjestetään torstaina 5.10.2017 Finlandia-talolla (Mannerheimintie 13 e, Helsinki).

Katso tapahtuman ohjelma tästä! Lue puhujaesittelyt!

Luomun globaali kysyntä on kasvanut hurjaa vauhtia viime vuosina, ja luomu on vahvassa nosteessa myös Suomessa. Ensi syksynä neljättä kertaa järjestettävä Luomuelintarvikepäivä pohtii, mitä on kehityksen taustalla ja millainen luomutuote vetoaa vastuullisuutta vaativiin kuluttajiin.

Päivän esitelmät käsittelevät luomubisneksen kiinnostavimpia trendejä kotimaassa ja maailman suurimmalla luomumarkkina-alueella, Pohjois-Amerikassa. Aamupäivän pääpuhujamme on johtaja Monique Marez Organic Trade Associationista (USA). Yhdysvalloissa luomulla on 4-5 %:n osuus elintarvikemarkkinoista, ja kasvun arviodaan jatkuvan.

Myös Suomessa tapahtuu nyt poikkeuksellisen paljon. Yhä useampi yritys näkee luomun mahdollisuudet, mikä konkretisoituu kuluttajille luomutarjonnan laajenemisena. Luomuelintarvikepäivässä kuulemme sekä elintarvikevalmistajien, kaupan että  ravintola-alan uusista luomuavauksista ja -strategioista. Kasvua haetaan sekä kotimaanmarkkinoilta että viennistä.

Iltapäivän paneelissa vastuullisuuden asiantuntijat ja ruoka-alan visionäärit pohtivat, voiko luomulla vastata ruoantuotannon moninaisiin haasteisiin vai onko ruokamme tulevaisuus sittenkin koeputkessa. Luomuelintarvikepäivän päätteeksi palkitaan EkoCentrian Luomu SM -ravintolakilpailun ja Luomuliiton Vuoden Luomutuote -kilpailun voittajat.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Luomuelintarvikepäiävn osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden seminaariin sekä luomuisen aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin ja herkullisen buffet´n, joka on tarjolla tapahtuman päätteeksi.

Osallistumismaksu 195 € + alv 24 %
Pro Luomun jäsen 175 € + alv 24 %
Opiskelija (ei yritysten edustajat)  95 € + alv 24 %

 

Ilmoittaudu Luomuelintarvikepäivään tästä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 20.9.2017 lähettämällä viestin osoitteeseen info(at)proluomu.fi. 20.9. jälkeen perutuista ilmoittautumisista veloitamme täyden osallistumismaksun. Tarvittaessa osallistumisoikeuden voi kuitenkin siirtää organisaation toiselle edustajalle ilmoittamalla siitä em. osoitteeseen. Siirto-oikeus on voimassa 4.10.2017 asti.

Tule verkottumaan alan muiden osaajien kanssa ja löytämään uusia ideoita työhösi!

Luomuelintarvikepäivän 2016 esitelmät
Luomuelintarvikepäivän 2015 esitelmät