Luomukasvis

Luomukasvisten arvoketjutyöryhmässä pohditaan luomukasvisten tuotannon ja markkinoinnin ongelmia ja kehitetään niihin ratkaisuja koko ketjun yhteistyönä. Tavoitteena on mm. edistää luomukasvisten saatavuutta ja laatua sekä nopeuttaa niiden kiertoa kuluttajien ulottuville. Arvoketjutyöryhmä kokoontuu useita kertoja vuodessa.

Kasvisten arvoketjutyöryhmän kokoontuu seuraavan kerran 24.8.2017 Luomuvihannespäivän yhteydessä Apetitin Räpin koetilalla. Lisätietoja luomuvihannespäivästä info@proluomu.fi

Työryhmän kokouksen 30.3.2017 muistio
Työryhmän kokouksen 18.1.2017 muistio
Työryhmän kokouksen 31.10.2016 muistio
Työryhmä tutustumassa Pirkanmaan luomukasvituotantoon 30.8.; retken ohjelma.
Työryhmän kokouksen 4.4.2016 muistio ja esitys Koivisto, Heikkinen & Mattila: Puutarhatuottajien kiinnostus siirtyä luomuun sekä tilastot avomaa, kasvihuone, marjat, omenat
Työryhmän kokouksen 18.1.2016 muistio
Työryhmän kokouksen 17.11.2015 muistio.
Työryhmän kokouksen 31.8.2015 aineisto
Työryhmän kokouksen 14.4.2015 aineisto.
Työryhmän kokouksen 19.1.2015 aineisto.
Työryhmän kokouksen 12.11.2014 muistio.
Työryhmän kokouksen 12.8.2014 aineisto.
Työryhmän kokouksen 10.3.2014 aineisto.
Työryhmän kokouksen 21.1.2014 aineisto.
Työryhmän kokouksen 20.11.2013 aineisto.
Luomukasvisten ja -HoReCan arvoketjutyöryhmien yhteiskokouksen 21.3.2013 aineisto.
Luomukasvisten arvoketjutyöryhmän kokouksen 22.1.2013 aineisto.

Luomukasvisten arvoketjutyöryhmän jäsenet:

Paavo Pulkkinen, Lietlahden tila (pj.)
Leila Barck, K-supermarket Mankkaa
Liisa Eronen, Ruokakesko
Sari Iivonen, HY Ruralia
Petri Kerava, perunantuottaja
Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko
Ari Kulmanen, Ikaalisten Luomu
Samuli Laurikainen, Silmusalaatti
Anne Piirainen, HY/Ruralia
Veli-Matti Puhakka, SOK
Hannele Sippu, Luomuliitto
Terhi Taulavuori, Pro Agria
Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu
Mika Virtanen, MTK
Marja-Riitta Kottila, Pro Luomu
logo_elokuu_2013_pieni
Maa- ja metsätalousministeriö on rahoittanut tämän aineiston tuottamista.