Luomu-HoReCa

Luomu-HoReCa-arvoketjutyöryhmä pohtii, miten luomuraaka-aineiden saatavuus ja logistiikka saataisiin toimimaan siten, että ammattikeittiöissä voitaisiin käyttää nykyistä enemmän luomua. Arvoketjutyöryhmän tehtävänä on edistää luomun saatavuutta sekä yksityisissä että julkisissa ammattikeittiöissä.

Luomu-HoReCan arvoketjutyöryhmän kokouksen 19.3.2015 muistio ja markkinatietokooste.

Kokouksen 21.1.2014 aineisto.
Kokouksen 23.10.2013 aineisto.
Kokouksen 22.5.2013 aineisto.
Luomu-HoReCan ja luomukasvisten arvoketjutyöryhmän yhteisen kokouksen 21.3.2013 aineisto.

Arvoketjutyöryhmän seuraava tapaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Luomu-HoReCa-arvoketjutyöryhmän jäsenet ovat:

Ahola Tiina, Palmia
Arolaakso Anu, EkoCentria
Ekoroos Regina, Espoo Catering
Fogelholm Leila, Fazer Food Services
Hildre Tiina, Wihuri
Kapanen Marko, Heinon Tukku
Kottila Marja-Riitta, Pro Luomu ry
Knuutinen Jarkko, Meira Nova
Piironen Hanne-Riikka, Antell
Sukapää Lennart, Ristorante Gastone
Vainio Jussi, Kespro

Maa- ja metsätalousministeriö on rahoittanut tämän aineiston tuottamista. logo_elokuu_2013_pieni