GASTRO

Gastron luomutunnelmia kuvina

Tässä hieman kuvallisia maistiaisia GastroHelsinki 2016 -messujen ensimmäisen päivän 16.3. luomutunnelmista.

yleisöä kiinnostaa

Gastron kävijät hämmästelivät luomuosaston laajaa tarjontaa. Etualalla Myssyfarmi esittelee palkittua luomurypsiöljyään.

Silmusalaatti ja Jaotofu messuilla

Jalotofun Marcus Gois ja Silmusalaatin Samuli Laurikainen loihtivat tofusta ja iduista maukkaita maistiaisia messuvieraille. Vinkki ravintolaan kokin tervehdykseksi!

Marja-Riitan kuva ketä nääon

Luomu on kivaa, vakuuttavat Annika Witting Urtekramilta ja Ulla Kojonkoski Tuoreverkosta.

kuka poika

Luomuruokatukku oli valinnut laajasta valikoimastaan Gastron kärjeksi teet. Maistiaisia tarjoili Eetu Keskinen.

Kimmo Jokinne

Luomunokan Kimmo Jokinen esitteli yleisölle mm. kevään uutuutta, luomubroilerisäilykkeitä.

z Auran hyvä kuva

Pro Luomun esittelijöinä Gastrossa toimivat Marja-Riitta Kottila, Hanne Ahonen ja Heidi Haavisto. Kuva: Aura Lamminparras

IMG_0144

Pro Luomu järjestää ensi syksynä Suomen ensimmäisen luomukokkikisan.

IMG_0146

Reseptiikkaa tuunaamalla luomu mahtuu myös julkisen ruokapalvelun budjettiin.